ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ «ΕΧΘΡΟ» ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ NUSRET 2012

Σύμφωνα με τους εθνικιστές, τους μιλιταριστές, αλλά και τα επίσημα πολεμικά δόγματα η Τουρκία είναι “ο Εξ Ανατολάς κίνδυνος” και “ο μακροχρόνιος Εχθρός του Έθνους”. Αυτή είναι ο λόγος που το ελληνικό κράτος διατηρεί ένα τόσο μεγάλο στρατό, προβαίνει σε αυτές τις υπέρογκες πολεμικές δαπάνες.

Πως γίνεται όμως ταυτόχρονα να είναι και σύμμαχος;

Και μάλιστα η ελληνική κυβέρνηση να την υποστηρίζει στην πολεμική της εμπλοκή με την Κουρδική μειονότητα και στην ιμπεριαλιστική της επέμβαση στην Συρία;

Πως γίνεται να πολεμούν μαζί οι Ελληνικές και Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κατά του λαού της Λιβύης και του Αφγανιστάν;

Πως γίνεται να εκπαιδεύονται μαζί για να συμμετέχουν σε ενδεχόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση στο Ιράν;

Σύμφωνα με TRT «Ξεκίνησε η αεροναυτική άσκηση “Nusret 2012″. Στην “Nusret 2012″ συμμετέχουν αεροσκάφη και πλοία των Τουρκικών Ναυτικών και Αεροπορικών Δυνάμεων και της Διοίκησης Ακτοφυλακής καθώς και ναρκαλιευτικά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Ελλάδας και της Ιταλίας και μονάδες υποβρυχίων καταστροφών. Η άσκηση διεξάγεται υπό τη Διοίκηση Ναρκών του Στόλου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου. Μάλιστα παραχωρήθηκε ενημέρωση τύπου σχετικά με την άσκηση στην Σμύρνη. Στην ενημέρωση τύπου υπογραμμίστηκε ότι οι μονάδες που συμμετέχουν στην άσκηση “Nusret 2012″ θα δώσουν έμφαση στην ναρκαλιεία. Η άσκηση θα διεξαχθεί σε τέσσαρα στάδια στον κόλπο της Σμύρνης και στο Αιγαίο»!

Η απάντηση αποδεικνύει ότι αυτή είναι η πραγματική ουσία της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων. Κοινή δράση του ελληνικού και τουρκικού στρατού για την επιβολή των ευρύτερων ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και προετοιμασία για πολεμικό όλεθρο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ιδιαίτερες βλέψεις των τοπικών αρχουσών τάξεων. Που βεβαίως χρησιμοποιούν τις ίδιες στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον του εσωτερικού εχθρού, του κόσμου της εργασίας που αντιμετωπίζεται ως Ασύμμετρη Απειλή.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος της εργασίας πληρώνει το κόστος των πολέμων και των επεμβάσεων, καθώς είτε πρέπει να προβεί σε τεράστιες οικονομικές θυσίες, είτε να γίνει κρέας στα κανόνια τους.

Από τους φτωχούς εξάλλου προέρχονται οι στρατοί των εφέδρων. Από τα πληβιακά στρώματα στρατολογούνται οι Μισθοφόροι.

Αυτοί θα ποτιστούν στο εθνικιστικό και ρατσιστικό μίσος από τους πολεμοκάπηλους και τους φασίστες για να στραφούν εργάτης εναντίον του εργάτη, Τούρκος νέος χωρίς δικαιώματα ενάντια στον Έλληνα νέο χωρίς προοπτική.

Όλοι Αναλώσιμοι για τα κέρδη του αστικού κόσμου.

ΔΙΚΤΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *