Προκλητικότητα χωρίς όρια από τον … μοντελοπνίχτη!

Τα όσα συμβαίνουν στην δίκη όπου δικάζονται οι δολοφόνοι μπάτσοι του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου είχαν αναγκάσει τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής Αλ.Κατσαντώνη και Χρ. Μυλωνόπουλο να υποβάλλουν γραπτή δήλωση παραίτησης στην οποία τόνιζαν: «κατά τη διάρκεια της προκείμενης διαδικασίας έλαβαν χώρα ορισμένα περιστατικά τα οποία δεν μας επιτρέπουν να εξακολουθήσουμε να συμμετέχουμε εις την διαδικασία αυτή και να την νομιμοποιούμε διά της παρουσίας μας».

Αντικαταστάθηκαν από τους Νίκο και η Ζωή Κωνσταντόπουλου, η οποίοι σήμερα έκαναν το αυτονόητο: ζήτησαν την αναβολή της δίκης για μια εβδομάδα, ώστε να ενημερωθούν για τη δικογραφία και να τους κοινοποιηθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων που έχουν προηγηθεί.

Αυτό αρκούσε για να έχουμε νέα θεατρική παράσταση από τον μοντελοπνίχτη δικηγόρο υπεράσπισης των δολοφόνων μπάτσων. Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού το «ξέσπασμα» του Κούγια ή μάλλον θα προσφερόταν μόνο για σατιρικό σχολιασμό από τον Λαζόπουλο αν δεν έπιανε στο στόμα του τον ήρωα κομμουνιστή Νίκο Μπελογιάννη και μάλιστα συγκρίνοντας τον με τους ένστολους δολοφόνους που υπερασπίζετε!!!!

«Κατά την άποψη του κ. συναδέλφου αν έξω από ένα δικαστήριο οι πολίτες φωνάζουν “σκοτώστε τον κατηγορούμενο” θα πρέπει να τον εκτελούμε ανεξαρτήτως του τι γίνεται εντός αιθούσης και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, όπως στον εμφύλιο. Και αν κάνουμε λάθος, ε, δεν πειράζει. Να τον τιμούμε μετά όπως τον Μπελογιάννη», είπε κατά λέξη ο Κούγιας!!!!

Μιλάμε για προκλητικότητα που δεν έχει όρια!!!

Τι να σχολιάσεις απ’ αυτήν την χυδαιότητα του μποντελοπνίχτη; Αδικο έχουν όσοι του «εύχονται» να έχει κατάληξη από … εξοστρακισμό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *