Απίθανος τύπος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Γ. Πεταλωτής.

Απίθανος τύπος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Γ. Πεταλωτής. Την μια βγαίνει από την Ουάσιγκτον και λέει ότι «η κυβέρνηση έχει λευκή εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να κάνει αυτές τις μεγάλες ανατροπές»!

Και στην ίδια κατεύθυνση σήμερα όταν ρωτάτε από δημοσιογράφο αν η κυβέρνηση έχει τη νομιμοποίηση να παίρνει αποφάσεις διαμετρικά αντίθετες με τις προεκλογικές της υποσχέσεις ή αν η κυβέρνηση πρέπει να ανανεώσει την λαϊκή εντολή, παπαγαλίζει το ίδιο τροπάρι: « Τη νομιμοποίηση, την έχουμε πολύ νωπή, από τον ελληνικό λαό με πολύ μεγάλο ποσοστό. Μόλις πριν από κάποιους μήνες λάβαμε τη νομιμοποίηση να ανατάξουμε την ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο αυτής της νομιμοποίησης ενεργούμε με τον πιο σοβαρό και σταθερό τρόπο».

Και όταν ο δημοσιογράφος επιμένει ότι η κυβέρνηση άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα υλοποιεί σήμερα ο Πεταλωτής δίνει την εξής «αποστομωτική» απάντηση: τα λέγαμε αυτά γιατί «ούτε και εμείς γνωρίζαμε το πολύ μεγάλο έλλειμμα που κληρονομήσαμε»!!!!!!

Λέγαμε ψέματα δηλαδή από άγνοια –αυτό φυσικά δεν το πιστεύουμε- οπότε δικαιολογούμαστε να αθετήσουμε τις προεκλογικές μας υποσχέσεις!

Είναι ν’ απορεί κανείς γιατί ο κόσμος δεν έχει πάρει ακόμα με τις πέτρες τον κυβερνητικό θίασο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *