Εύκολες “αρπαχτές”

«Οι αμυντικές δαπάνες αντί να μειώνονται, διαρκώς αυξάνονται! Νέα οπλικά συστήματα (δύο υποβρύχια) αγοράζονται εκτός προγραμματισμού, ενώ στρατόπεδα αντί να κλείνουν… μετακινούνται, αυξάνοντας τα λειτουργικά έξοδα! Αλήθεια, πόσο στοίχισε η απόφαση του ΓΕΣ να μετακινήσει έξι μονάδες εν μέσω οικονομικής κρίσης;», γράφει σήμερα το «Εθνος».

Άλλες διαστάσεις δίνει, που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα ανάλογο δημοσίευμα που έχει ο Γ. Κύρτσος στην φυλλάδα του. Το τιτλοφορεί «Εύκολες “αρπαχτές” στο Αμυνας» με υπότιτλο «Ο Ε. Βενιζέλος στον δρόμο που χάραξε ο Α. Τσοχατζόπουλος».

Η αιχμή που αφήνει στοχεύοντας τον σημερινό υπουργό Αμυνας είναι ξεκάθαρη αφού σε σημείο του ρεπορτάζ του θυμίζει ότι ο Τσοχατζόπουλος απομακρύνθηκε «από τις εκλογικές λίστες του ΠΑΣΟΚ, με το σκεπτικό ότι είναι ένας πολιτικός ο οποίος, σύμφωνα με ενδείξεις, πλούτισε ιδιαίτερα εύκολα».

Το τι χοντρές λαμογιές γίνονται διαχρονικά με τις λεγόμενες «αμυντικές δαπάνες» είναι εύκολο να φανταστεί κανένας. Ποτέ όμως αυτές δεν βγαίνουν στον αφρό και οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *