Θα μας απαντήσει κάποιος “αρμόδιος’;

Δεν έχουμε σταματήσει με αλλεπάλληλες αναρτήσεις μας να γράφουμε για τον «σκοτεινό ρόλο» του ατόμου που τοποθέτησε η κυβέρνηση επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρησης Δημόσιου Χρέους, του Π. Χριστοδούλου.
Κι αυτό γιατί στις μέρες μας ίσως κατέχει την πιο σημαντική κυβερνητική θέση.
Όλα τα ΜΜΕ κράτησαν άκρα του τάφου σιωπή εκτός από κάποιες αγιογραφίες που του έγιναν για την επιλογή του να εγκαταλείψει την ακριβοπληρωμένη θέση του μεγαλοστελέχους της Εθνικής Τράπεζας (αμειβόταν με 300.000 ευρώ τον χρόνο ενώ τώρα με ένα μισθό κυβερνητικού στελέχους λίγο πάνω από 7.000 ευρώ τον μήνα) για να «προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα»).

Εξαίρεση αποτέλεσε το τελευταίο «Ποντίκι» που έγραψε για τις «νέες συζητήσεις και προβληματισμούς σχετικά με τους χειρισμούς του των τελευταίων μηνών που αντί να δυσκολεύουν τη ζωή τελικά λειτουργούν υπέρ των κερδοσκόπων-σορτάκηδων!!!»

Αυτό που θα θέλαμε να ρωτήσουμε τώρα κάθε «αρμόδιο» είναι για τις φήμες που κυκλοφορούν για τα άτομα με τα οποία έχει στελεχώσει το προσωπικό του γραφείο ο Πέτρος Χριστοδούλου. Είναι αλήθεια ότι έχει δίπλα του «άμισθους συμβούλους» στελέχη ξένων κερδοσκοπικών χρηματοπιστωτικών οργανισμών;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *