Στα πλαίσια αποπροσανατολισμού;

Καμιά βασιμότητα δεν μπορεί να δώσει κανείς στους δημοσιορουφιάνους της ασφάλειας σχετικά με τα όσα λένε για την προσαγωγή τεσσάρων ατόμων (μιλούν ότι ανάμεσα τους βρίσκονται δυο γνωστοί αναρχικοί και μια κοπέλα) που τους χρεώνουν στον «σκληρό πυρήνα της τρομοκρατίας».
Σύμφωνα με τους ίδιους η μπασκιναρία έφτασε στις συλλήψεις με στοιχεία που προέκυψαν μετά τη συμπλοκή στη Δάφνη, στην οποία οι ασφαλίτες δολοφόνησαν τον Λάμπρο Φούντα.
Ο εκπρόσωπος τύπου των μπάτσων δεν ήταν καθόλου διαφωτιστικός στην λακωνική ανακοίνωση που έκανε.

Το γεγονός είναι ότι ειδικά την σημερινή περίοδο η κυβέρνηση έχει τεράστια ανάγκη να αποπροσανατολίσει την λεγόμενη «κοινή γνώμη» (το έκανε με τα γνωστά αποτελέσματα και η κυβέρνηση της Ν.Δ λίγο πριν τις εκλογές με την «ανακάλυψη της γιάφκας» των «Πυρήνων της φωτιάς»)

Θα δούμε αν και αυτή η εξέλιξη εντάσσετε στις γνωστές σκευωρίες με θύματα άτομα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου, στις οποίες έχουν «εξαίρετες επιδόσεις» οι κατασταλτικοί μηχανισμοί.

0 απαντήσεις στο “Στα πλαίσια αποπροσανατολισμού;”

  1. Είδες κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν? Την ωρα που προσφευγουμε στο ΔΝΤ κανουν προσαγωγες για τρομοκρατία με ανθρωπους που η κρατικη ασφαλεια τους ειχε απο πισω απο το 1997!!! Ποσο μαλακες μας νομιζουν?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *