Ντοκουμέντο για τις σφαίρες που έδωσε η αντιτρομοκρατική

Τρεμούρα έχει πιάσει το κράτος και τα σκυλιά του σε συνεργασία με τους ρουφιάνους δημοσιογράφους, να κάνουν ανύπαρκτα στοιχεία και εξόφθαλμα ψεύδη, στοιχεία του πιο μεγάλου φιάσκου που έχει παρακολουθήσει η κοινωνια.
Βομβαρδιζόμαστε με ψέματα, γελοιότητες από έναν ψυχοπαθή υπουργό που ως σύγχρονος Γκέμπελ χαλκεύει στοιχεία και τα παρουσιάζει εκβιαστικά μέσα από τα δελτία ειδήσεων, με ρητή εντολή την μη αμφισβήτηση τους. Παρουσιάζουν την φωτογραφία ντοκουμέντο που δόθηκε απο την αντιτρομοκρατική με τους κάλυκες που δήθεν έριξαν με Καλασνικοφ “τρομοκράτες” στον Υμηττό. Ξαφνικά το όπλο χάθηκε, αυτοί διέφυγαν, και έρχονται να μας αποδείξουν ότι τους παρακολουθούσαν και ιδού οι σφαίρες.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
Α) Προκαλώ τον οποιοδήποτε ειδικό του είδους να μου υποδείξει αν όλες αθτές οι σφαίρες είναι από Καλάσνικοφ.

Β) Προκαλώ τα βλαχαδερά της αντιτρομοκρατικής που νομίζουν και ίσως έχουν δίκιο πώς απευθύνονται σε μια ηλίθια ελληνική κοινωνία αν οι κάλυκες που δείχνουν είναι ιδίου διατρήματος και ρίχνονται από του ιδίου τύπου όπλο.

Γ)Οι κάλυκες είναι οξειδωμένοι που αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται να παραμείνουν στο σημείο μήνες ως χρόνια, και οι συγκεκριμένοι έχουν μεγάλο βαθμό οξύδωσεις που σημαίνει χρόνια.

Δ) Δεν περιμένουμε να τους ξεφτιλίσουν οι συνεργάτες τους, οι δημοσιογράφοι, ξεφτιλίζονται από την απλή λογική μόνοι τους.

Πηγή: Indymedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *