Σιγά μην έλειπε ο Χατζηνικολάου

Σιγά μην έλειπε ο Χατζηνικολάου απ’ τον συμφερτό των δημοσιοκάφρων που παιανίζουν με μαέστρο την ασφάλεια των σκοπό της τρομολαγνείας.
Στην σημερινή του εκομπή, πέρα απ’ την αγιογραφία Χρυσοχοϊδη που έκανε, δεν δέχεται κουβέντα σχετικά με την αξιοπιστία στα όσα διοχετεύουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί.

Αλλωστε και ο ίδιος έχει έφεση να κατασκευάζει σενάρια και να διοχετεύει τις φαντασιώσεις του στους αναγνώστες της φυλλάδας του ειδικά σε ότι έχει σχέση με τον «Επαναστατικό Αγώνα».

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα σενάρια που του διοχέτευαν οι ασφαλίτες, αυτός τα εμπλούτιζε και τα σέρβιρε πρωτοσέλιδα απ’ την φυλλάδα του;

Μήπως αυτό που διαφήμιζε σαν «αποκλειστικό» όταν ισχυριζόταν ότι: «Στα χέρια μια νέας γυναίκας “κροταλίζει” ένα απ’ τα πυροβόλα της τρομοκρατικής οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας”. Μια γυναίκας για την οποία μέχρι σήμερα υπήρχαν στοιχεία ότι τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς, όμως τώρα πια φαίνεται να συμμετέχει στην ομάδα των μελών της οργάνωσης που αποδείχτηκαν αποφασισμένοι να χύσουν αίμα, δολοφονώντας πάση θυσία αστυνομικό!!!», που στο συγκεκριμένο δημοσίευμα «φωτογράφιζε» συγκεκριμένη κοπέλα με ενεργό δράση στον αντιεξουσιαστικό χώρο;

Αξιος ο μισθός του.

Και με την ευκαιρία πώς κατόρθωσε να δημιουργήσει τόσο τεράστια περιουσία; Με τον μισθό του σαν δημοσιογράφος; Χλωμό το βλέπουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *