ΓΚΑΦΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΓΑΔΑ – Οι φωτό από τον Υμηττό τραβηγμένες στις 11-4-2010

Κατεβάζοντας τις φωτογραφίες, με τα υποτιθέμενα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ στον Υμηττό, με τις σφαίρες και το υποτιθέμενο σκοπευτήριο, παρατηρούμε μια σειρά από γκάφες.

Οι σφαίρες είναι σημαντικά οξειδωμένες, άρα βρίσκονται αρκετό καιρό εκεί, πιθανό από κυνηγούς.

Οι σφαίρες είναι διαφόρων διαμετρημάτων, δηλαδή από διάφορα όπλα. Ελάχιστες είναι αυτές, των οποίων το μέγεθος παραπέμπει σε πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ.

Τρίτον και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ :

Κατεβάζοντας τις φωτογραφίες από το site www.astynomia.gr, και κάνοντας δεξί κλικ στις ιδιότητες μπορούμε να δούμε τα metadata μιας φωτογραφίας.
Τα metadata περιέχουν πληροφορίες που ενσωματώνονται στην φωτογραφία συνήθως από την φωτογραφική μηχανή ή τον υπολογιστή και αφορούν στην ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ που τραβήχτηκε η φωτογραφία, τον τύπο της μηχανής, τον ιδιοκτήτη πιθανόν, την ανάλυση της φωτογραφίας και άλλα.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ λοιπόν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, τραβήχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα 11/4/2010 11.57 πμ.

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ λοιπόν οι ισχυρισμοί της ΕΛ.ΑΣ. Οι φωτογραφίες από το υποτιθέμενο σκοπευτήριο είναι προχτεσινές. Την μέρα εκείνη οι κατηγορούμενοι είχαν ήδη προσαχθεί οπότε είναι αδύνατο να βρίσκονται στον Υμηττό.

Προφανώς, το σενάριο παρακολούθησης τρομοκρατών, εν ώρα σκοποβολής, το γεγονός ότι δεν ήθελαν να τους διακόψουν αλλά περίμεναν να φύγουν για να περισυλλέξουν τις σφαίρες και να βγάλουν φωτογραφίες είναι ΨΕΜΜΑ.

ΑΙΣΧΟΣ, κυρίες και κύριοι.
Αυτή είναι η βάση των κατηγοριών;
Αυτή είναι η αξιοπιστία των λεγομένων και των ευρημάτων της ΕΛ.ΑΣ;
Με αυτά τα ΨΕΜΜΑΤΑ θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη τους κατηγορούμενους;

Σημείωση : τα παραπάνω σχετικά με τα metadata των φωτογραφιών και την ημερομηνία λήψης δεν έχετε παρά να τα εξακριβώσετε μόνοι σας στον υπολογιστή σας. Εκτός αν οι κύριοι αστυνόμοι της ΓΑΔΑ προλάβουν να τα ξαναμαγειρέψουν και αυτά .
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Πηγή: Indymedia

Ότι ήταν εντελώς κακοστημένη η ιστορία αυτή που διοχέτευσαν οι μπάτσοι για να την σερβίρουν στο τηλεοπτικό τους κοινό τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια των ασφαλιτών το είχαμε αναφέρει και εμείς από την πρώτη στιγμή.
Η αποκάλυψη όμως που γίνεται σήμερα από το Indymedia δεν αφήνει σε κανέναν αμφιβολία για τις ασφαλίτικες μεθοδεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *