Μακρή και Πυργιώτη, στρατευμένες στην χορωδία των μπάτσων

Μακρή και Πυργιώτη, με καλεσμένο αρχικά των πρώην αρχιΚΥΠατζή και σημερινό βουλευτή του Καρατζαφέρη, Κοραντή, και μετά τον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιοκάφρο Β. Λαμορόπουλο, στην ραδιοφωνική τους εκπομπή, στον ρ/σ του Χατζηνικολάου, ξέρασαν τα εμέσματα τους ανακυκλώνοντας τα σενάρια των μπάτσων για τους συλληφθέντες που κατηγορούνται σαν μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα».

Θα σταθούμε μόνο σε ένα θέμα που ανέφεραν και θα εξηγήσουμε παρακάτω το γιατί. Απομαγνητοφωνούμε λέξη προς λέξη.

Μακρή: “Υπάρχει τηλεφωνική κλήση 5 – 10 λεπτά πριν από την έκρηξη βόμβας στην οδό Ιακωβάτων, που στοίχησε βεβαίως την ζωή ενός 15χρονου παιδιού και η αδελφούλα του είναι ακόμα στο σκοτάδι, από τηλεφωνικό θάλαμο της οδού Ιακωβάτων στο κινητό τηλέφωνο ενός απ’ τους 6, δεν γνωρίζουμε σε ποιόν που του περιέγραφε υπό μορφή αστείου ότι «πω πω τι θα γίνει σε λίγα λεπτά, πω πω κοίτα τι κάνουμε». Εβλεπαν βεβαίως τα παιδιά που πήγαιναν να σκαλίσουν την τσάντα. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι αυτή η έκρηξη ήταν από τον Επαναστατικό Αγώνα» ή όποια από τις άλλες τις παραφυάδες, όπως τις λένε οι αστυνομικοί…”

Πυργιώτη: “Και έδειξαν γαϊδουριά…”

Μακρή: “Δεν έχω καμιά λέξη που να λέγετε στο ραδιόφωνο για να χαρακτηρίσω αυτούς .. βλέπανε δυο παιδιά να πηγαίνουν προς τον σάκο. Όταν ρώτησα, λοιπόν, πώς δεν βγήκανε να κάνουν κάτι αφού ούτε αυτούς τους συμφέρει να έχουν αυτά τα θύματα μου είπανε “και τι ήθελες να κάνουν να βγούν να πάνε να πάρουν τον σάκο και να σκάσει στα χέρια τους”;
Δεν κρίνεις απ’ αυτό μόνο αλλά από το γέλιο τους, μέσα στην καταγεγραμμένη συνομιλία. Αυτοί το διασκεδάζανε, κάνανε πλάκα…

Αναφερθήκαμε τόσο αναλυτικά στο γεγονός –έχουμε και το ηχητικό ντοκουμέντο- γιατί υπάρχει λόγος. Και αυτός είναι ότι συνειδητά αυτές οι δυο «κυρίες» γίνονται οι φωνή των μπάτσων που θέλουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για τα παιδιά που έχουν συλληφθεί.
Αφού η ιστορία με την «σκοποβολή» που έκαναν οι «τρομοκράτες» αποδείχτηκε μούφα (άρα δεν μπορεί να περπατήσει το σενάριο για τους «τρομοκράτες που εκπαιδευόταν για να σκοτώνουν») τώρα πάνε να παρουσιάσουν τους συλληφθέντες για «γαϊδούρια» για άτομα που δεν «υπάρχουν λόγια να χαρακτηριστούν» επικαλούμενοι μια δήθεν «υποκλαπείσα συνομιλία».

Και το λέμε αυτό γιατί είμαστε σίγουροι –δεν διακινδυνεύουμε ποτέ την εγκυρότητα του μπλογκ μας- ότι η πραγματικότητα είναι αυτό που αναφέρει η ιστοσελίδα της «Ελευθεροτυπίας» που γράφει:

«Σύμφωνα πάντως, με πληροφορίες του enet.gr, παρότι πράγματι φαίνεται να συνομιλούν δύο εκ των εμπλεκομένων για το τραγικό συμβάν, από το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν προκύπτει ότι παρακολουθούσαν την εξέλιξη του γεγονότος ούτε ότι είχαν εμπλοκή με την τοποθέτηση του μηχανισμού στο σακ – βουαγιάζ.

Αντίθετα, φαίνεται να πρόκειται για διάλογο που έγινε εκ των υστέρων μεταξύ τους, χωρίς να επιχαίρουν για το αποτέλεσμα της έκρηξης».

Μακρή και Πυργιώτη δηλαδή στρατευμένες στην χορωδία των μπάτσων που ανακυκλώνουν όσα τους σερβίρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *