Οι πολιτικές συνταγές της Συλλογικής Κουζίνας της Τετάρτης

 Δεν είναι μόνο η αυτονόητη πολιτική πλευρά της υποθέσεως. Η αναφορά σε ζητήματα όπως η διατροφική αυτάρκεια ή η καπιταλιστική διαχείριση της τροφής.
Δεν είναι μόνο οι χρήσιμες συμβουλές για την εποχή της κάθε τροφής, τον τρόπο συντήρησής της και τα μικρά μυστικά που πρέπει να ξέρει ο καθένας που θα αποφασίσει να μαγειρέψει.
Δεν είναι μόνο οι πεντανόστιμες συνταγές, που μπορεί να μη βγήκαν από την ενασχόληση των «συγγραφέων» με την υψηλή γαστρονομία, αλλά μπορούν να «απογειώσουν» μια συλλογική κουζίνα και να την κάνουν να μη μοιάζει με συσσίτιο.
Δεν είναι μόνο ένα βιβλίο-εργαλείο για όσους θέλουν να οργανώσουν μια συλλογική κουζίνα, αλλά και για όσους θα ήθελαν να φτιάξουν μερικές νοστιμιές για οικιακή χρήση.
  Αυτό το βιβλίο πάνω απ’ όλα μας μαθαίνει ότι ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 12 το μεσημέρι
ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ (Ερεσσού 35, Εξάρχεια)
Υποδεχόμαστε το βιβλίο Οι πολιτικές συνταγές της Συλλογικής Κουζίνας της Τετάρτης
ΣΥΖΗΤΑΜΕ περί τροφής, αλληλεγγύης και συλλογικότητας – ΜΕΖΕΔΙΑΖΟΥΜΕ με τα καλούδια της Κουζίνας – ΠΙΝΟΥΜΕ ένα ποτηράκι για να πάρουμε δύναμη για τους αγώνες που έρχονται
Διοργάνωση: Εκδόσεις των Συναδέλφων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *