Ο.Λ Μ.Ε: Να σταματήσει ο δικαστικός πόλεμος ενάντια στους 3 συναδέλφους μας εργαζομένους της Θεσσαλονίκης

Μόνο σαν εκδικητική ενέργεια μπορεί να εκληφθεί η αναγγελία νέας δίκης για το δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και τους δημοτικούς υπαλλήλους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο, μετά από έφεση της εισαγγελέως πλημμελειοδικών στην πρωτόδικη αθωωτική απόφαση. Επιπροσθέτως κινείται η διαδικασία ΕΔΕ εναντίον των συναδέλφων δασκάλων Θ. Αγαπητού και Η. Σμήλιου για τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011!

Κυβέρνηση και τρόικα [ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ], έχοντας χάσει κάθε στήριγμα στην κοινωνία, προσπαθούν να επιβάλουν την αντιλαϊκή πολιτική τους με τον αυταρχισμό και την καταστολή. Γιʼ αυτό βάζουν στο στόχαστρο τους αγώνες και τους αγωνιστές. Η δίωξη των 3 εργαζόμενων της Θεσσαλονίκης στρέφεται ουσιαστικά ενάντια στον αγώνα για να μη γίνουν απολύσεις στους δήμους και στο δημόσιο

Δε συγχωρούν η συγκυβέρνηση, οι παράγοντες της ΕΕ και ειδικά της γερμανικής κυβέρνησης, την αθωωτική απόφαση, γιατί είναι μια νίκη του λαού που του δίνει αυτοπεποίθηση.

Το πλατύ κύμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα και το εξωτερικό από εργαζόμενους, συνδικάτα, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις πέτυχε την αθώωση στην πρώτη δίκη. Θα συνεχίσει πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά μέχρι την τελική δικαίωση και το σταμάτημα κάθε δίωξης.

•Το δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται δε δικάζεται!
•Οι αγώνες των εργαζομένων δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται
•Οι δίκες δεν λυγίζουν τους αγωνιστές και τα συνδικάτα
•ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *