Οποιος σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες

Εχουν ξεσαλώσει εντελώς οι πραίτορες του Χρυσοχοϊδη, με πολιτική κάλυψη φυσικά, αυτές τις μέρες.

Και οι ειδήσεις που το τεκμηριώνουν αυτό διαδέχονται η μια την άλλη.

«Μήνυση για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» υπέβαλλε ο δικηγόρος Ζήσης Κλεισιάρης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σε βάρος μοτοσικλετιστών της ΕΛΑΣ που «έθεσαν σε κίνδυνο της σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς », κατά τη διάρκεια της χθεσινής απεργιακής πορείας, στη Θεσσαλονίκη», διαβάζουμε στην «Ελευθεροτυπία».

Απ’ την ίδια εφημερίδα μαθαίνουμε και την ιστορία της Ιωάννας Μανούσακα που είδε τις αστυνομικές δυνάμεις να πολιορκούν την πόρτα του σπιτιού της. «Μόλις είχα επιστρέψει από την πορεία. Ακούω φασαρία και βγαίνω στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Κοιτάω να δω τι διάολο έχει γίνει και ορμάνε οι ΜΑΤατζήδες μέσα και αρχίζουν να μας κοπανάνε με τα κλομπ μέσα στην είσοδο. Οχι στην εξώπορτα στον δρόμο. Μέσα στην είσοδο. Μου σπάσανε τα δόντια με τα κλομπ. Κουνιούνται, πέσανε τα δόντια μου, τα βλέπεις ότι κουνιούνται. Μου σπάσανε και το χέρι. Τρέξαμε και μπήκαμε μέσα στο σπίτι μας. Μας ακολούθησαν. Προσπαθούσαν να μπούνε μέσα στο σπίτι μας. Στο σπίτι μας! Σπάσανε την κλειδαριά. Θέλανε να μπούνε μέσα», δηλώνει στην εφημερίδα.

Και καπάκι επώνυμος μπλόγκερς – ο Στέφανος Μυτιληναίος- που κάθε άλλο παρά από αντικυβερνητικά αισθήματα διακρίνεται, ζητάει να «Να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ και ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.», γιατί ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην χθεσινή διαδήλωση όταν «Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ από τους διαδηλωτές, ΔΙΕΛΥΣΕ με βία την ειρηνική διαμαρτυρία πολλών χιλιάδων Αθηναίων που δεν έφευγαν μπροστά από τη ΒΟΥΛΗ.
Όποιος έδωσε αυτή την εντολή ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται!».

Εμείς τι να προσθέσουμε; Φαίνετε τα επιτελικά στελέχη του Μαξίμου δεν γνωρίζουν την λαϊκή παροιμία που λέει ότι όποιος σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *