Ο καπιταλισμός δολοφονεί νεολαία και εργαζόμενους στις μητροπόλεις του

Το δίλημμα Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα, πιο επίκαιρο από ποτέ!

Πολλοί πίστευσαν ότι μετά το 1989 και την παγκόσμια επιβολή της νέας καπιταλιστικής ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων, το «αμερικανικό όνειρο» θα είναι για όλους, ο καταναλωτικός παράδεισος άνοιξε και για αυτούς τις πύλες του και ότι πλέον ο πόλεμος θα είναι παρελθόν.

Πάρα πολύ γρήγορα όμως διαψεύστηκαν. Μόλις το 1990-991, στη Μέση Ανατολή αρχίζει ξανά η σφαγή των λαών για την νέα μοιρασιά πηγών ενέργειας, για τον έλεγχο αγωγών και αγορών, για την εξασφάλιση ολοένα μεγαλύτερου τμήματος της παγκόσμιας υπεραξίας. Έκτοτε, το αίμα συνεχίζει να τρέχει με εντεινόμενους ρυθμούς στη Παλαιστίνη, τη Γιουγκοσλαβία, ενώ «ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας», που πυροδοτείται το 2001, αποκαλύπτει ότι ζητούμενο για τον καπιταλισμό δεν είναι μόνο ο έλεγχος της περιφέρειας, αλλά η καθυπόταξη του κόσμου της εργασίας στις καπιταλιστικές μητροπόλεις. Η Αραβική Άνοιξη και τα κινήματα των αγανακτισμένων στις καπιταλιστικές μητροπόλεις, που ενίοτε λαμβάνουν χαρακτήρα εξέγερσης -Αθήνα 2008, Λονδίνο 2001- αποδεικνύουν ότι οι φόβοι του αστικού κατεστημένου έχουν βάση και ωθούν σε πιο αυταρχικά μέτρα τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.

Η “νέα οικονομία” βυθίζεται στην κρίση, αλλά οι πόλεμοι της τελευταίας δεκαετίας του20ου αιώνα δίνουν ανάσα στα χρηματιστήρια με τις τρελές πωλήσεις όπλων που συνεχίζουν να αυξάνονται, ενώ και ο τομέας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας υπόσχεται τρελά κέρδη. Στην πρωτοπορία αυτών των διαδικασιών βρίσκεται ο αμερικανικός καπιταλισμός. Στις ΗΠΑ υπάρχουν 90 όπλα ανά 100 πολίτες, το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη χώρα, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Ανωτάτων Διεθνών Σπουδών της Γενεύης. Οι Αμερικανοί πολίτες κατέχουν 270 εκατ. όπλα από το σύνολο των 875 εκατ. δηλωμένων όπλων που υπάρχουν στον κόσμο, σύμφωνα με την έρευνα Small Arms Survey 2007 του Ινστιτούτου Ανωτάτων Διεθνών Σπουδών της Γενεύης. Περίπου 4,5 εκατ. από τα 8 εκατ. νέα όπλα που κατασκευάζονται ανά τον κόσμο, αγοράζονται από τις ΗΠΑ.

Όμως, έχει το τίμημα αυτή η ιστορία. Η άνοδος της ακροδεξιάς, που στην Αμερική είναι βαριά οπλισμένη προκαλεί την σφαγή στην Οκλαχόμα. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το μακελειό στο δημοτικό σχολείο της αμερικανικής πολιτείας του Κονέκτικατ την Παρασκευή προστίθεται σε μια μακρά λίστα φονικών επιθέσεων κατά μαθητών σχολείων αλλά και φοιτητών πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο από το 1996. Παρακάτω παρατίθεται μια σχετική λίστα από τις πιο αιματηρές επιθέσεις εναντίον μαθητών και φοιτητών, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των περιστατικών καταγράφονται στην καπιταλιστικά ανεπτυγμένη Δύση:

– Στις 13 Μαρτίου 1996, στο Dunblane, της Σκοτίας, ένας43χρονος άνεργος σε μια προφανή πράξη εκδίκησης, πυροβολεί και σκοτώνει 16μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον δάσκαλό τους, σε ένα δημοτικό σχολείο.Αμέσως μετά αυτοκτονεί.
-Στις 30 Μαρτίου 1997, στη Sanaa της Υεμένης, έξι μαθητές και άλλοι δύο πολίτες σκοτώθηκαν σε δύο σχολεία.
– Στις 20 Απριλίου 1999, δύο ανήλικοι μαθητές οπλισμένοι με τουφέκια πυροβολούν και σκοτώνουν 12 συμμαθητές τους και έναν δάσκαλο στο λύκειο Columbine στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο. Οι δύο ανήλικοι δράστες εν συνεχεία αυτοκτονούν.
– Στις 26 Απριλίου 2002, στο Erfurt της Γερμανίας, ένας19χρονος, ο οποίος είχε αποβληθεί από το γυμνάσιο Gutenberg πηγαίνει στο σχολείο και σκοτώνει 12 καθηγητές, δύο μαθητές, τον γραμματέα του σχολικού ιδρύματος και έναν αστυνομικό, πριν αυτοκτονήσει.
– Στις 2 Οκτωβρίου του 2006, στην αμερικανική πολιτεία της Πενσυλβάνια, ένας δράστης σκοτώνει πέντε κορίτσια σε σχολείο Amish.
-Στις 16 Απριλίου 2007, στο Blacksburg στην αμερικανική πολιτεία της Βιρτζίνια, ένας 23χρονος φοιτητής από τη Νότια Κορέα πηγαίνει στοVirginia Tech University και σκοτώνει 32 φοιτητές και δασκάλους. Όταν η αστυνομία έφτασε στην πανεπιστημιούπολη, ο δράστης ήταν νεκρός.
-Στις 7 Νοεμβρίου 2007, στη φινλανδική πόλη Tuusula, ένας18χρονος μαθητής σκοτώνει έξι σπουδαστές τη νοσοκόμα του σχολείου και τον διευθυντή, πριν αυτοκτονήσει.
– Στις 14η Φεβρουαρίου 2008, επτά άνθρωποι,συμπεριλαμβανομένου και του δράστη- ενός πρώην φοιτητή κοινωνιολογίας-, χάνουν τη ζωή τους σε πανεπιστήμιο, στην αμερικανική πολιτεία του Ιλινόις.
– Στις 23 Σεπτεμβρίου 2008, δέκα νεκροί σε σχολείο στοKauhajoki, 300 χιλιόμετρα βόρεια-δυτικά της φινλανδικής πρωτεύουσας, Ελσίνκι.
– Στις 11 Μαρτίου 2009, ένας 17χρονος πρώην μαθητής πυροβολεί και σκοτώνει εννέα μαθητές και έναν δάσκαλο σε σχολείο στο Winnenden, στη νότια Γερμανία.
-Στις 30 Απριλίου 2009, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ένας δράστης σκοτώνει 12 μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό, στην Ακαδημία Πετρελαίου.
Στις 7 Απριλίου 2011, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας,ένας πρώην μαθητής σκοτώνει 12 παιδιά και αυτοκτονεί σε δημοτικό σχολείο.
-Στις 19 Μαρτίου 2012, ένας καθηγητής θρησκευτικών ου δύο γιοι του και η κόρη του διευθυντή, σκοτώνονται σε ένα εβραϊκό σχολείο, στην Τουλούζη της Γαλλίας. Ο 23χρονος- αλγερινής καταγωγής- δράστης σκοτώθηκε μετά από επιχείρηση της αστυνομίας που κράτησε 32 ώρες.
-Στις 2 Απριλίου 2012, στο Όκλαντ, στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια, ένας πρώην φοιτητής σκοτώνει επτά άτομα.
-Στις 14 Δεκεμβρίου 2012 τουλάχιστον είκοσι μαθητές δημοτικού και έξι ενήλικες σκοτώθηκαν στο σχολείο στο Newtown, του Κονέκτικατ. Νεκρός και ο δράστης.
Τα κροκοδείλια δάκρυα του Προέδρου Ομπάμα δε μπορούν να συγκαλύψουν την τεράστια ευθύνη του αμερικανικού πολιτικού-οικονομικού και στρατιωτικού κατεστημένου, στο νέο φονικό. Ακτιβιστές που τάσσονται υπέρ του ελέγχου των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το Λευκό Οίκο, για να απαιτήσουν πιο αυστηρούς νόμους στην κατοχή και χρήση πυροβόλων όπλων, λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τους 27 νεκρούς- μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά- σε σχολείο στο Κονέκτικατ. Ανάμεσα τους και μέλη της οργάνωσης «Στοπ στη βία των όπλων».
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό διαμαρτυρίας κατά της οπλοκατοχής και της χρήσης των όπλων, έψαλλαν ύμνους υπό το φως εκατοντάδων κεριών, σε μια αγρυπνία στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στο δημοτικό σχολείο της αμερικανικής πολιτείας του Κονέκτικατ την Παρασκευή.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ,ΕΜΜΕΝΟΥΝ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!
Η προπαγάνδα των υπερασπιστών της οπλοκατοχής φτάνει στο σημείο να μιλά για συνομωσία. Αναδημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο που αποκαλύπτει όλο τη φρίκη αυτών των αντιλήψεων.
Άρθρο “φωτιά”… Alex jones: Σας το είπα ότι θα στήσουν επεισόδια ώστε να μας πάρουν τα όπλα! (VID)
“Ο απατεώνας Obama υποδύεται ότι κλαίει αμέσως μετά το περιστατικό”Εδώ και πολύ καιρό ο γνωστός σε όλους alex jones προσπαθεί να προειδοποιήσει τους Αμερικάνους για τις προσπάθειες τις αμερικανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την οπλοκατοχή στην Αμερική. Τις τελευταίες 3ις εβδομάδες τα ΜΜΕ της Αμερικής, συνεχώς σκάβουν το ζήτημα της 2ης τροπολογίας του συντάγματος των ΗΠΑ, που επιτρέπει την οπλοφορία και μια σειρά από άλλες ελευθερίες. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το επιχείρημα της εγκληματικότητας για να πείσει τους πολίτες να παραδώσουν τα όπλα και να δεχτούν την απαγόρευσή τους.
Όμως στις πολιτείες που τα όπλα έχουν απαγορευτεί, (Σικάγο και Νέα Υόρκη) έχουν τους υψηλότερους δείχτες εγκληματικότητας. Στο anti-ntp.net έχουμε πει ότι ο σκοπός που η κυβέρνηση θέλει να αφοπλίσει τον Αμερικανικό λαό, είναι για να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες αντιστάσεις στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να επιβάλει.
Σε σκέψεις μας βάζει και ίσως επιβεβαιώνει ένα τμήμα των όσων λέμε οτι άμεσα ο Δήμαρχος bloomberg (της Νέα Υόρκης) βγήκε και ζήτησε άμεση κατάργηση του δικαιώματος οπλοχρησίας. Ποιος δεν μας λέει οτι χρησιμοποίησαν την τακτική του ισχυρίζεται ο david icke: Problem reacation -solution . Δηλαδή:Σε πρώτη φάση δημιουργούν ένα πρόβλημα.Αυτό μπορεί να είναι μια οικονομική ή πολιτική κρίση, μία τρομοκρατική επίθεση ή μια επίθεση μιας χώρας σε μια άλλη. Δηλαδή, οτιδήποτε θα έκανε την κοινή γνώμη να πιστέψει ότι απαιτείται μία «λύση».
Στη δεύτερη φάση, παρουσιάζουν τα«προβλήματα» που δημιούργησαν, καλυμμένα. Με τον τρόπο που αυτοί θέλουν να τα αντιληφθεί ο κόσμος.Το βασικότερο είναι να βρουν κάποιον να κατηγορήσουν για το πρόβλημα. Υφαίνουν το παρασκήνιο των γεγονότων με τέτοιο τρόπο, ώστε οι άνθρωποι να αρχίσουν να απαιτούν τη «λύση»: «ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.».
Αυτό που μας λέει ο Δήμαρχοςbloomberg είναι να “Καταργηθεί η οπλοκατοχή!”Αυτό που πρέπει να γίνει στην προκειμένη περίπτωση είναι “να καταργηθεί η οπλοκατοχή!” Ο barack obama Αμέσως μετά το περιστατικό σε ένα διάγγελμα παρωδία, προσποιούνταν οτι κλαίει ώστε να έρθει μετά και η πρόταση (αφού πρώτα καλλιεργηθεί η οργή του κόσμου) για κατάργηση οπλοφορίας. Είναι το λεγόμενο problem- reaction- solution. Θα μας πείτε. “μας πώς; Αφού συνέλαβαν τον δολοφόνο!” Υπάρχει κάτι που χρησιμοποιεί ηcia χρόνια τώρα και φυσικά δεν είναι τόσο γνωστό. Mind control. Πλύση εγκεφάλου και προγραμματισμός.
Η cia έχει τον τρόπο και την τεχνολογία – τεχνογνωσία να προγραμματίζει συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων με την βοήθεια φαρμάκων και ψυχολογικών επιθέσεων. Ένα παράδειγμα είναι ο υποτιθέμενος δολοφόνους του Robert Kennedy sirhan sirhan.Όπου μετά την δολοφονία ήτο σαν χαμένος και δήλωνε ότι δεν ξέρει και δεν θυμάται γιατί το έκανε.Σε αυτό το σημείο μπαίνει το πρόγραμμα MK ultra.Project MKULTRA, ή MK-ULTRA, ήταν το κωδικό όνομα ενός μυστικού, παράνομου ερευνητικού προγράμματος της Μυστικής Υπηρεσίας της Αμερικής CIA, του οποίου τη διαχείριση είχε το Γραφείο Επιστημονικών Πληροφοριών το Project MKULTRA περιελάμβανε τη χρήση πολλών μεθόδων για το χειρισμό μεμονωμένων ψυχικών καταστάσεων και μεταβολών των λειτουργιών του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της συγκαλυμμένης χορήγησης φαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών, αισθητηριακής στέρησης, απομόνωσης, και της λεκτικής και σεξουαλικής κακοποίησης. Το Project MKULTRA ήρθε στην προσοχή της κοινής γνώμης το 1975 από το Κογκρέσο των ΗΠΑ , μέσω των ερευνών από την Εκκλησιαστική Επιτροπή , και με μια προεδρική επιτροπή γνωστή ως η Rockefeller Επιτροπή.

Οι ερευνητικές προσπάθειες παρακωλύθηκαν από το γεγονός ότι ο διευθυντής τηςCIA Richard Helms διέταξε όλα τα αρχεία σχετικά με το MKULTRA να καταστράφούν το 1973 – οι έρευνες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και της επιτροπής Rockefellerστηρίχθηκαν στην ένορκη μαρτυρία των άμεσων συμμετεχόντων και στον σχετικά μικρό αριθμό εγγράφων που διασώθηκαν από την καταστροφή.Το 1977, ένα αίτημα βασιζόμενο στην Ελευθερία της Πληροφορίας, αποκάλυψε μια κρύπτη με τα 20.000εγγράφα για το έργο MKULTRA, η οποία οδήγησε την Γερουσία στις ακροάσεις του1977.
Η τεχνογνωσία και η τεχνολογία αυτών των παλιών πειραμάτων είναι ακόμα στην κατοχή των μυστικών υπηρεσιών. Ποιος ξέρει τι είναι σε θέση να κάνουν σε μεγάλη κλίμακα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν μια ακόμα σκηνοθετημένη επίθεση των μυστικών υπηρεσιών όπως η 11/9, ήoklahoma city, η δολοφονία Kennedy κτλ. Εμείς παραθέτουμε τα στοιχεία, το τελικό συμπέρασμα ανήκει σε εσάς. Αξίζει όμως να κάνετε την δική σας έρευνα και πιστέψτε μας, τα στοιχεία είναι πολλά.
Κλείνοντας σας αφήνουμε με ένα σχόλιο αναγνώστη που τα εξηγεί καλύτερα από εμάς

Όλα όσα γίνονται έχουν να κάνουν με προγραμματισμένους δράστες. Σκοπός τους είναι η κατάργηση της οπλοκατοχής κάτι που είναι μέρος του “συντάγματος των ΗΠΑ” το να προστατεύει ο κάθε πολίτης τον εαυτό του ενάντια σε ένα απολυταρχικό φασιστικό δικτακτορικό δεσποτικό φεντεραλιστικό κράτος. Εάν ήξερες τί έλεγες και εάν ήξερες ιστορία δέν θα έλεγες αυτά που λές F..a S..a. Ξέρεις γιατί η Κρήτη μας πολέμησε τους γερμαναράδες ; Επειδή πολλοί Κρητικοί είχαν κρυμένα τα όπλα τους και παρόλο που είχε δωθεί διαταγή να παραδώσουν τα όπλα τους. Θυμάσαι που είχανε πρίν 2 χρόνια δώσει διαταγή στους εθνοφύλακες να παραδώσουν τα όπλα τους ; βλέπεις που αποδυναμώνουν τον Ελληνικό στρατό ;Εάν κοιτάξεις την αμερικανική επανάσταση και τον εμφύλιο θα δείς πολλές μα πάρα πολλές ομοιότητες. Η ευρώπη αυτή την στιγμή βαδίζει σε ένα απολυταρχικό φασιστικό δικτακτορικό δεσποτικό φεντεραλιστικό κομμουνιστικό κράτος(βλέπε πρώην σοβιετική ένωση, βόρειος κορέα, κίνα, γιουγκοσλαβία) ο κόσμος δέν είναι σύμφωνος σε αυτό. Θα αντιδράσουν. Με την απαγόρευση της οπλοκατοχής καθιστά τους πολίτες αδύναμους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και έτσι το κράτος θα στείλει τον δικό του στρατό για να τους υποτάσσει (βλέπεFEMA-EUROARMY-FRONTEX-Interpol) ιδιωτικός στρατός/αστυνομία και τώρα με το καινούριο νόμο “ευρωένταλμα” θα μπορεί να σε συλλαμβάνει κρατάει/δικάζει/φυλακίζει η κάθε χώρα με όποια ” διαφάνεια” και ” διαύγειά” και”αξιοκρατία” έχει η εκάστοτε χώρα. http://anti-ntp.net/
Και αν όλα αυτά συμβαίνουν στην καπιταλιστική Δύση, δείτε τι βιώνει ο κόσμος της εργασίας στον πρώην «Σιδηρούν Παραπέτασμα». Εκτός από ανεργία και φτώχεια, οι ιδιωτικοποιήσεις φέρνουν και θάνατο.Εκτιμάται ότι περίπου 1.000.000 άνδρες σε ηλικία εργασίας πέθαναν λόγω των ιδιωτικοποιήσεων στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες από τις αρχές της δεκαετίας του1990.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *