Διαίρει και Εξαθλίωνε

Διαίρει και Εξαθλίωνε
Χαίρεται ο ιδιωτικός που γλύτωσε τον 13ο και 14ο και σιχτιρίζει χαιρέκακα τον ως τότε βολεμένο του δημοσίου. Όποιοι όμως χαίρονται με την συμφορά του γείτονα, να πάρουν κι αυτοί μαύρο πουκάμισο. Αφού ο «ελληνικός σοσιαλισμός» καταπιεί τους δημόσιους θα ξεσκίσει και τους ιδιωτικούς. Διαίρει κι εξαθλίωνε.
Πλην όμως η αφραγκία, η βενζίνη που θα πουλιέται σε λίγο σε μπουκαλάκια γαλλικών αρωμάτων, η νέκρα στην αγορά, θα στείλει εκατοντάδες χιλιάδες απ’ τον ιδιωτικό τομέα, να λιάζονται στις πλατείες ή να ιδρώνουν στις πορείες μαζί με τους μπατιρημένους δημοσίους υπαλλήλους και τις στρατιές των απολυμένων συμβασιούχων. Η φτώχεια θα ενώσει αυτούς που προσπαθεί να διαιρέσει το σκοτεινό αμέρικαν λίμπεραλ κογκλάβιο του Γιώργου. Και θυμηθείτε το, οι νοικοκυραίοι έχουν βαρύ χέρι.

Πείτε μου, για ποιό απ’ όλα αυτά πήραν λαϊκή εντολή; Ήδη είμαστε στα όρια της εκτροπής. Πήραν την εξουσία με ενσυνείδητα ψεύδη. Κοινοί πολιτικοί απατεώνες και τώρα φονιάδες της κοινωνικής συνοχής.
Το ψηλό παιδί από τη Μινεσότα θα φέρει το κατόρθωμα του στην Βουλή: το παλούκι των μέτρων και τη συμφωνία στήριξης. Μόνος του τα περνάει, μόνος του τα εφαρμόζει, μόνος του θα εισπράξει τα «συχαρίκια» από το λαό, μαζί βέβαια με κάτι αλογοσκούφηδες κλπ.

Απόσπασμα από το antinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *