Ο «Ψυχρός Εμφύλιος»: Όταν τα καθεστωτικά καθάρματα παριστάνουν…τους τουρίστες!

Γράφει ο:askordoulakos

Δημοσιογράφος ΣΚΑΙ: «Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα. Γιατί να πάρουν τα δικά σας;».

Αγρότης: «Και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους, που αμείβονται με 10 ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, που είστε ακριβοί».

 «Ο Ψυχρός Εμφύλιος» είναι ο τίτλος του πρόσφατου…συγγραφικού πονήματος του διασημότερου και πλέον αντιπαθούς καθεστωτικού παράσιτου, με τ’ όνομα Ioannis Pretenderis. Αυτό πληροφορήθηκαν, όσοι άνοιξαν τους δέκτες τους στη συχνότητα του MEGΑ σήμερα το πρωί και είδαν το εν λόγω κάθαρμα να παρουσιάζει το παραπάνω βιβλίο του στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο».

«Που είναι το παράξενο;» θ’αναρωτηθεί κάποιος. Ένα ρετάλι επιπέδου Ioannis Pretenderis, παρουσιάζει το βιβλίο του στην εκπομπή των δύο έτερων σκουπιδιών, Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη. Σωστά. Άλλωστε, όπως πολύ σοφά λέει ένα κρητκό γνωμικό: «Στην πάνω μπάντα τση κοπριάς, φυτρώνουν οι ντομάτες. Ό,τι σκατά είναι ο καφετζής, είναι και οι πελάτες». Το ενδιαφέρον όμως, ήταν το περιεχόμενο του βιβλίου και το promotion του Ioannis Pretenderis.

Τι μας είπε λοιπόν το ελεεινό αυτό σαπρόφυτο των ΜΜΕ για το περιεχόμενο του βιβλίου του; Με λίγα λόγια, αποκάλυψε σε όλους εμάς τους χαχόλους ότι επί 3 έτη ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα για το «φόνο», ότι φταίνε οι τυχαίοι και τυχάρπαστοι πολιτικοί, για όσα έχουν γίνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν ασκούν πολιτική, όυτε είναι κόμμα, ώστε να προτείνουν λύσεις και να εκφράζουν τη γνώμη τους κι εν κατακλείδι, ότι αυτός ο ίδιος ο Ioannis Pretenderis κι οι υπόλοιποι τηλε-παρακεντέδες του Κολωνακίου, προσπάθησαν να πουν την αλήθεια και να ενημερώσουν τους πολίτες! Α και για να μην ξεχάσω και το χιλιοειπωμένο κλισέ, ότι «Φταίμε όλοι», τη στιγμή που το γλειώδες μειδίαμα του Χασαπόπουλου συμπλήρωνε το σκηνικό της πρωινής αηδίας.

Είναι ξεκάθαρο και το’ χουμε ξαναπει, ότι το σκουπιδαριό της καθεστωτικής επικοινωνιακής εμπροσθοφυλακής βλέπει το τέλος του να’ρχεται. Δεν είναι τυχαία η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ (ενός εκ των τακτικών μουσαφίρηδων του mega-λου κωλοχανείου), ο οποίος πανικόβλητος από τις καθημερινές απειλές και τα μπινελίκια που δέχεται, την έχει κοπανήσει και –ως γνωστότατος ΧΕΣΤΗΣ- κρύβεται σε σπίτι φίλου του στο Λαύριο!!! Αφού, λοιπόν, εκτέλεσαν το συμβόλαιο τρομοκράτησης του λαού, αφού αποτέλεσαν προθύμως την πρώτη γραμμή του-εκπονηθέντος στα επιτελεία της Τρόικα- ψυχολογικού πολέμου, αφού κάλυψαν και ξέπλυναν –με τις εκπομπές τους-κάθε πολιτικό και οικονομικό τομάρι, αφού απέκλεισαν από τις εκπομπές τους ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ σχετικά με το χρέος και το ευρώ, αφού έλαβαν και λαμβάνουν μέρος στα-περί δημοδσιογραφίας- σεμινάρια της civitas και του ιδρύματος Άιχμαν, αφού….αφού…αφού, έρχονται τώρα και παριστάνουν τους… ανήξερους φίλους του Λαού! «Μα πως έχουν την απαίτηση να γίνουν πιστευτοί; Ο κόσμος τους μισεί πλέον…» θα ξαναρωτήσει κάποιος. Μα είναι απλό: Πρόκειται για κλασσική περίπτωση ηλιθίων, αφού είναι γνωστό, ότι ο (κοινωνικά και ιατρικά) βλαξ, θεωρεί ότι είναι βλάκες και οι γύρω του και για το λόγο αυτό, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως βλάξ! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Άδωνις Μανωλίδης.

Είναι και κάτι άλλο όμως…

Ως μπούληδες και καλοθρεμένοι τεμπέληδες οι Ψαριανοί και οι Pretenderis, είναι αυτό που λέει ο λαός «ΚΙΟΤΗΔΕΣ». Είναι, δηλαδή, τόσο δειλοί κι ξευτυλισμένοι, ως προσωπικότητες και χαρακτήρες, που ενώ τα τελευταία 3 χρόνια χώθηκαν στην αγκαλιά και τη θαλπωρή του καθεστώτος, υπονομεύοντας και συκοφαντώντας όποιον αντιστεκόταν (θυμηθείτε τη χυδαία στάση του αλητών του MEGA στην απεργία των φορτηγατζήδων εδώ και την άθλια ανάρτηση του χοντρο-Ψαριανού για τους διαδηλωτές ενάντια στη Μέρκελ), νόμισαν ότι έχουν ξεμπερδέψει με το λαό!

Έλα όμως, που το έργο δεν…τους βγήκε όπως περίμεναν (έτσι συνηθως την πατάνε οι ανιστόρητοι κι οι χοντρόπετσοι λακέδες)… Έλα όμως, που ο λαός, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, όχι μόνο δεν κιότεψε, αλλά ανέτρεψε –με τις όποιες αδυναμίες και λάθη του-δύο κυβερνήσεις και πάει για την τρίτη!  Είδαν την ΚΕΡΑΤΕΑ να ξευτιλίζει τα ΜΑΤ των εργολάβων. Κατάλαβαν ότι οι πραιτωριανοί κι οι γεννίτσαροι του στρατού κατοχής της ΓΑΔΑ δεν μπορούν να τους προστατεύουν ες αεί, διότι σε κάθε διαδήλωση αρκετοί από αυτούς καταλήγουν μπουλουκηδόν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Αντιλαμβάνονται ότι όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να παίρνει χαμπάρι, τι πραγματικά έγινε το 2010 και το σημαντικότερο, ο λαός αρχίζει να καταλαβαίνει ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΡΩ και να υποστηρίζει το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

Γι αυτό λοιπόν οι -κατά την ΤζιμάκοΠανούσιον έκφραση-πουστόφρονες του καθεστώτος, άρχισαν να…γράφουν βιβλία (Ioannis Pretenderis) και να κρύβονται (Ψαριανός). Ως δειλοί κι άνανδροι (διότι μόνο τέτοιοι θα κρατούσαν αυτήν τη στάση επί 3 έτη) αλλάζουν γνώμη και στάση με την πρώτη μπαλωτιά! Δεν στέκονται να υπερασπίσουν την (όποια) άποψη τους και το βάζουν στα πόδια προσπαθώντας  να βρούν μια νέα καθεστωτική «τρύπα», η οποία θα τους προστατεύσει.

Εύκολο είναι; Δε νομίζω!

ΥΓ. Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

askordoulakos

0 απαντήσεις στο “Ο «Ψυχρός Εμφύλιος»: Όταν τα καθεστωτικά καθάρματα παριστάνουν…τους τουρίστες!”

  1. Kala ρε φιλε ανέτρεψε την κυβέρνηση οπως θα ανατρέψει πολλες αλλες ,αυτο συνέβαινε
    και θα συμβαίνει …,.Οικονομικό σύστημα δεν άλλαξε…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *