Μια ευτυχισμένη οικογένεια


Το μπάχαλο που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ δεν λασκάρει ούτε στιγμή. «Όταν οι πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ, που κάποτε ήταν το βαρύ πυροβολικό του πολιτικού συστήματος, αντικαθίστανται από πυροτεχνήματα, τότε υπάρχει πολιτικό πρόβλημα» λέει στα «ΝΕΑ» ο Π. Ευθυμίου ενώ η Λούκα Κατσέλη μιλάει για «ανώνυμους διαδρομιστές που δεν θέλουν το ΠΑΣΟΚ να προτάσσει μια σύγχρονη, προοδευτική πρόταση οικονομικής διακυβέρνησης για τη χώρα».

Καπάκι έρχεται και ο Παντελής Οικονόμου που σε ανοιχτή του επιστολή στα μέλη του ΠΑΣΟΚ κάνει μαύρες κι άραχνες προβλέψεις για το πολιτικό μέλλον τους.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Εάν εκτιμώ σωστά, συντρόφισσες και σύντροφοι, η ζωή στην πατρίδα μας δεν θα μείνει στα ίδια. Δεν θα ανεχθεί μια, τέτοιας έκτασης, αποστασία από αρχές και ευθύνες. Θα αναζητήσει διαφορετικές διεξόδους. Πολύ πριν επισυμβούν τα χειρότερα. Και θα βρει – δίχως άλλο – τα κατάλληλα εργαλεία για να αλλάξει την ροή των πραγμάτων. Θα αναδείξει νέους συνδυασμούς. Προικοδοτώντας τους με λαϊκή στήριξη στις προσεχείς πολιτικές και εκλογικές αναμετρήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *