Ο Φασισμός δεν θα περάσει

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ αφού ψήφισαν στη βουλή -μαζί με τα κόμματα της συγκυβέρνησης – τη διαγραφή των χρεών των ποδοσφαιρικών ΠΑΕ και την πώληση-ιδιωτικοποίηση της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (δηλαδή τη μεταβίβαση της υποθηκευμένης αγροτικής γης), κατέθεσαν πρόταση νόμου για τη φοροαπαλλαγή των εφοπλιστών και έστησαν δουλεμπορικά γραφεία «εύρεσης εργασίας» προωθώντας «μόνο έλληνες εργαζόμενους» σε εργοστάσια και βιοτεχνίες, με μεροκάματο 15 ευρώ, κατώτερο ακόμα και του ισοπεδωμένου επίσημου ημερομισθίου των 18 ευρώ.

Προσπαθούν να στήσουν έναν μύθο αλληλεγγύης κάνοντας κατά καιρούς διανομή τροφίμων σε ελάχιστο κόσμο μπροστά σε κάμερες με κύριο σκοπό την προβολή και διαφήμισή τους. Το ΔΝΤ, η ΕΕ και όλος ο ελληνικός καπιταλισμός μαζί με τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ μας έχουν τσακίσει. Προσπαθούν να ξεπεράσουν την κρίση τους πάνω στις πλάτες των εργαζόμενων. Χαράτσια, φόροι, περιορισμός των κοινωνικών παροχών σε παιδεία και υγεία έχουν οδηγήσει το 1/3 του πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η χρυσή αυγή όμως θεωρεί ότι ο εχθρός είναι άλλος και στοχοποιεί τους πλέον ευάλωτους, κυνηγημένους και καταπιεζόμενους, τους μετανάστες. Εργαζόμενοι , άνεργοι , νεολαίοι του Αγρινίου μπλοκάρουμε τον φασισμό και τον ρατσισμό και απαντάμε με μαζική πορία εναντία σε κάθε προσπάθεια νομιμοποίησής του .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *