Σύριζα VS MEGA (Βίντεο)

Γράφαμε και χτες ότι έχει σχηματιστεί ένα πολιτικο-δημοσιοκαφρικό μέτωπο προστασία του αρχηού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την στάση που κράτησε σε υπόθεση με την λίστα Λαγκάρντ. Και ενώ παρακολουθούμε ακροδεξιούς βουλευτές σαν τον Μαρκογιαννάκη και Ντινόπουλο να υψώνουν τοίχος προστασίας στον Ευα. Βενιζέλο, η στάση του τηλεοπτικού σταθμού Mega δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Σύριζα ο οποίος με μια καυστική του ανακοίνωση, σχολιάζει την στάση του Πρετεντέρη στην πρόταση του Σύριζα για συσταση πραονακριτικής επιτροπής και σε βάρος του Βενιζέλου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Σύριζα, Π.Σκουρλέτη

«Ο κ. Βενιζέλος έχει τεράστια ευθύνη γιατί απέκρυψε τη λίστα επί μήνες» ενώ με ανακοίνωση της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ τονίζετε μεταξύ άλλων:

«Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ αποδεικνύει περίτρανα ότι τα πρόσωπα και τα κόμματα που επέβαλαν στην κοινωνία και στη χώρα την μνημονιακή εξουθένωση, επεφύλαξαν για τους εαυτούς και τους εκλεκτούς τους ασυλία και υπόθαλψη.

Έχοντας μετατρέψει την διαφθορά σε καθεστωτική δομή του κράτους, της οικονομίας και της πολιτικής, και συναλλασσόμενοι ιδιοτελώς και εκ του ασφαλούς, προστάτευαν συστηματικά τους κατόχους του πλούτου από τη νόμιμη φορολογία.

Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, αποτελεί διαχρονικό σκάνδαλο της εγχώριας κλεπτοκρατίας, που αναδεικνύει τη μεροληπτική, υπέρ του μεγάλου πλούτου, λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και την ασύδοτη και χωρίς έλεγχο κίνηση των κεφαλαίων. Φωτίζει δε, τις αιτίες της πορείας της χώρας προς τη χρεοκοπία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *