Επαναλειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός “902”

Δεν θεωρούμε σκόπιμο αυτή την στιγμή να σχολιάσουμε την σημερινή απόφαση του ΚΚΕ να επαναλειτουργήσει ο τηλεοπτικός σταθμός 902 . (Θα κάνουμε ρεπορτάζ και θα επανέλθουμε). Απλώς να θυμίσουμε ότι μετά την απόφαση της Κ.Ε του ΚΚΕ με την οποία έπαυε να λειτουργεί η τηλεόραση του 902 (μπορείτε να την διαβάσετε εδώ), γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά με ποιο χαρακτηριστικό ένα άρθρο της «Αυγής» που ανέφερε:
«Την ίδια ώρα, ενώ συρρικνώνει την εφημερίδα του, μετατρέποντάς την σε κομματική μπροσούρα για να μεταφέρει την κομματική γραμμή στα μέλη του κόμματος, το ΚΚΕ επιδίδεται σε επιχειρηματικές μπίζνες, ύψους εκατομμυρίων ευρώ: μετά από επαφές με ενδιαφερόμενους και επιχειρηματίες, βγάζει στο σφυρί την τηλεοπτική συχνότητα του 902, όπως ο πιο επιτήδειος καπιταλιστής. Κι αυτό, γιατί την (πανελλαδικής εμβέλειας) συχνότητα δεν την αγόρασε, αλλά του παραχωρήθηκε ως δημόσια περιουσία, για την εκπλήρωση δημόσιας λειτουργίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την επιχείρηση του 902 TV αγοράζει ο δημοσιογράφος και επιχειρηματίας («Real News», Real FM κλπ) Νίκος Χατζηνικολάου, με κεφάλαια χρηματοδότη που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Οι ίδιες πληροφορίες εκτιμούν το ύψος του ανταλλάγματος σε 7 εκατ. Ευρώ».

Σήμερα στην ιστοσελίδα 902.gr υπάρχει ανακοίνωση της διεύθυνσης της «Ραδιοτηλεοπτικής 902»που μας γνωστοποιεί:

«Τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του 902, με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος.
Είναι μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού, σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες .
Η τηλεόραση του 902 έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο. Για τον σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος».

Θα επανέλθουμε στο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *