Δήλωση του Μιχάλη Γρηγορόπουλου (ναύτη του “Ελεύθερη Μεσόγειος”)

Από “Κόντρα”

Αμέσως μόλις πάτησε στο πόδι του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο σύντροφος Μιχάλης Γρηγορόπουλος μέλος της Πρωτοβουλίας “Ενα Καράβι για τη Γάζα” και ναύτης στο ελληνικό φορτηγό “Ελεύθερη Μεσόγειος” του Στόλου της Ελευθερίας, μας είπε τα εξής:

“Ξέρετε βέβαια, ότι υπεστήκαμε πειρατεία. Εκείνο που θέλω να σας πω, είναι οτι σύντροφοι της Πρωτοβουλίας βασανίστηκαν. Εγώ έμεινα σε απομόνωση. Αρνήθηκα να υπογράψω οποιοδήποτε χαρτί και απελάθηκα παρά τη θέληση μου.
Καταγγέλλω το Σιωνιστικό κράτος για ένα ακόμα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Βλέπαμε από μακριά το μακελειό που έκαναν οι κομάντο του σιωνιστικού στρατού πάνω στο τουρκικό πλοίο του Στόλου της Ελευθερίας.
Καταγγέλλω την ελληνική κυβέρνηση που άφησε απροστάτευτα ελληνικά πλοία και Ελληνες πολίτες. Τώρα πρέπει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα που θα απαιτήσει την απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των πλοίων μας. Η αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό Λαό πρέπει να μεγαλώσει. Η Παλαιστινιακή Αντίσταση πρέπει να νικήσει και θα νικήσει.”

Μιχάλης Γρηγορόπουλος
Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *