Τι απ’ τα δυό;


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Καχριμάνης μαζί με άλλους 21 συναδέλφους του κατέθεσε ερώτηση στην βουλή και περιμένει απάντηση από τον Αλογοσκούφη, με τον οποίον έχει και χοντρά προηγούμενα.

Το ύφος και το στυλ της ερώτησης μας κάνει να αναρωτηθούμε: Εχουμε κράτος μπουρδέλο ή ο Καχριμάκης και οι συνάδελφοι του είναι συκοφάντες;


Πάρτε μια γεύση: ««Ακολουθώντας το παράδειγμα αυθαιρεσίας, ασυδοσίας και ευνοιοκρατίας της κυβέρνησης Καραμανλή, που συνοψίζεται στο δόγμα “νομοθετούμε παραβιάζοντας το Σύνταγμα – κυβερνούμε παραβιάζοντας τους νόμους”, ο διορισμένος εκλεκτός της κυβέρνησης κ. Αράπογλου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, γνωστός από τις διευκολύνσεις φοροαποφυγής και ενδεχομένως ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που πλέον παρέχει η ΕΤΕ σε ισχυρούς οικονομικά πελάτες της, αλλά και από τα εκατομμύρια ευρώ σε μετοχές μέσω stock options που μοίρασε επιλεκτικά σε 74 “εκλεκτούς” του, υπέγραψε την προαγωγή τομεάρχη παρά το γεγονός ότι αυτή κατάφωρα παραβιάζει τον σχετικό Κανονισμό Λειτουργίας. Μια προαγωγή που, όπως καταγγέλλεται, προέκυψε μετά από ευνοιοκρατικό αίτημα του έτερου “εκλεκτού” της κυβέρνησης, γενικού διεθυντή της Νομικής Υπηρεσίας, του οποίου οι “απόψεις” φέρονται να υιοθετήθηκαν και στις πρωτοφανείς ακροβασίες της διοίκησης της ΕΤΕ για τη μη πίστωση της επικουρικής σύνταξης του Αυγούστου σε χιλιάδες δικαιούχους μετά την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου της κυβέρνησή σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *