Αφόρητη μπόχα

«Σε μια τεράστια επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού έχει προχωρήσει εδώ και μέρες το αστικό πολιτικό σκηνικό με την συνέργεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης», γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας αναφερόμενοι στον ντόρο που υπάρχει στο σίριαλ «κάθαρσης και διαφάνειας» που παρακολουθούμε.

Αιτιολογούσαμε την εκτίμησή μας και δεν πέσαμε στην λούμπα να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με την Μαντελιάδα και τα σχετικά επεισόδια που προέκυψαν.

Ένα σχετικό δημοσίευμα όμως απ’ το «Ποντίκι» δεν γίνετε να το αφήσουμε ασχολίαστο. Και αυτό γιατί   ο εκδότης της βδομαδιάτικης εφημερίδας Αντώνης Δελατόλλας έχει έγκυρες πληροφορίες μέσα απ’ τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ και τα όσα γράφει προβάλλουν μια πτυχή της ιστορίας ακόμα πιο δύσοσμη.
Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα του αναφέρετε στον βίο και την πολιτεία του Ακη Τσοχατζόπουλου και αφού επαναλαμβάνει τα ήδη γνωστά –για την πολυτελή ζωή που απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια, το σπίτι του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου που κοστίζει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ κ.λ.π- έρχεται και στο «ζουμί» της υπόθεσης γράφοντας:

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπική επικοινωνία του Ακη με τον πρωθυπουργό, γεγονός που έκανε τον δεύτερο να κάνει … πίσω στην αρχική του απόφαση να ανακοινώσει την απομάκρυνση του πρώην υπουργού από το κόμμα και την παραπομπή του στην Επιτροπή Διαφάνειας. Πολλοί βλέπουν πίσω από την απόφαση αυτή μια προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος ενώ οι κακόβουλοι λένε ότι ο Ακης διαπραγματεύεται για την προστασία του, με όπλο την σιωπή του».

Συνδυάστε τώρα κάποια πράγματα. Όταν ξέσπασε η ιστορία με τον Τσοχατζόπουλο, βγαίνει στο δελτίο του Mega , ο Χασαπόπουλος, που πάντα έχει καλό ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ και μας λέει κατηγορηματικά ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρόθεση του Γ. Παπανδρέου είναι να παραπέμψει τον Τσοχατζόπουλο στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ και να τον διαγράψει αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου,  υπάρχουν στοιχεία που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Κυλούν οι μέρες και δεν γίνετε τίποτα. Και τώρα απ’ το δημοσίευμα του «Ποντικιού» μαθαίνουμε –δεν το γράφει καθαρά αλλά αυτό εννοεί- ότι ο Τσοχατζόπουλος εκβίασε τον Γ. Παπανδρέου ότι αν δεν τον ξελασπώσει εντελώς «θα ανοίξει το στόμα του» και τρέχα γύρευε πόσους «κρατάει» μ’ αυτά που γνωρίζει αφού για δεκαετίες ήταν σημαντικό στέλεχος των Πασοκικών κυβερνήσεων. Το αν ο εκβιασμός του θα λειτουργήσει, που το βλέπουμε και το πιο πιθανόν θα το ξέρουμε οριστικά σε λίγες μέρες.

Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι η μπόχα είναι αφόρητη και από τα ελάχιστα που βγαίνουν στην επιφάνεια για την λειτουργία των πολιτικάντηδων και των αστικών κομμάτων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *