ΝΤΡΟΠΗ για τον κυβερνητικό θίασο της Λεμεσού

Σε περασμένη ανάρτησή μας μιλούσαμε ότι «η κυπριακή κυβέρνηση ενεργεί σαν κοινός προβοκάτορας για λογαριασμό του Ισραήλ».
Και η στάση της αυτή εκτιμήθηκε και μάλιστα εκφράστηκε επίσημα από τους σιωνιστές του Τελ Αβίβ. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας»:

“Ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας Εχούντ Μπαράκ εξέφρασε την εκτίμησή του «για το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η Κύπρος και για την υπευθυνότητα που επέδειξε η χώρα αυτή, πριν από την αναχώρηση του στολίσκου» υποδεχόμενος στην Ιερουσαλήμ τον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού.
Ο Εχούντ Μπάρακ συνεχάρη την κυπριακή πλευρά για την “υπεύθυνη” στάση της στο θέμα του στολίσκου βοήθειας προς τη Γάζα.
Η Κύπρος είχε απαγορεύσει στα σκάφη του διεθνούς στολίσκου να αποπλεύσουν από τα λιμάνια της”.

Εμείς τι να πούμε; Μια λέξη μόνο: ΝΤΡΟΠΗ για τον κυβερνητικό θίασο της Λεμεσού. Διαβάστε περισσότερα…

0 απαντήσεις στο “ΝΤΡΟΠΗ για τον κυβερνητικό θίασο της Λεμεσού”

  1. Egypt fails to block Gaza tunnels.
    H Αίγυπτος του Μουμπάρακ έχει χτίσει μεταλλικό τοίχο στα σύνορα της με την Γάζα (κατ επιταγή των Ισραηλινών) ο οποίος πηγαίνει σε βάθος 30 μέτρων ώστε να εμποδίσει του Παλαιστίνιους να κρατήσουν τις μικρές αρτηρίες ζωής για τα βασικά αγαθά επιβίωσης ανοιχτές. Οι Παλαιστίνιοι έχουν σκάψει τούνελ σε βάθος 20 μέτρων ώστε να είναι προστατευμένα από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς και έχουν κόψει το μεταλλικό τοίχος σε αυτό το βάθος ( το οποίο πηγαίνει άλλα 10 μέτρα κάτω). Ο Αγώνας για την επιβίωση της Γάζας συνεχίζεται ..
    το VIDEO >>

    http://garizo.blogspot.com/2010/06/egypt-fails-to-block-gaza-tunnels.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *