Πάλι τα ίδια;

Μόλις το απόγευμα γράφαμε: «Τι σχεδιασμός υπάρχει στο μυαλό των μπάτσων δεν μπορεί να ξέρουμε. Σίγουρα όμως η τακτική τους να διαρρέουν τέτοια σενάρια δεν είναι τυχαία».

Αναφερόμαστε σε κάποια δημοσιεύματα που μας προϊδέαζαν για καινούργιο κυνήγι μαγισσών στο όνομα του «αντιτρομοκρατικού αγώνα»
Τώρα είδαμε σε γνωστό μπλογκ που έχει δημοσιογράφος, μια ανάρτηση με τίτλο: «Επανεμφάνιση 17 Ν και άλλων;».

Εκεί ανάμεσα στ’ άλλα σημειώνετε ότι: «έχουν θορυβήσει τα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης οι πιέσεις που ασκούνται από τις ΗΠΑ για «πρόσθετες συλλήψεις μελών της 17Ν» αλλά και οι πληροφορίες που παρέχονται από τις φιλικές μυστικές υπηρεσίες ότι «η τρομοκρατία θα αναβιώσει το επόμενο διάστημα»!

Συνεχίζοντας το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι «με την συνέντευξη Τζωρτζάτου στην αμερικάνικη πρεσβεία έκαναν…πάρτυ» γιατί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δημοσιογράφου ο Τζωρτζάτος ήταν σαν να έστελνε το έξης μήνυμα στους «υπερατλαντικούς συμμάχους» μας: «Αμερικανάκια, αυτός που συμμετείχε στην εκτέλεση του δικού σας (αμερικανός υποπλοίαρχος Τσάντες) είναι ελεύθερος! Ξεκινάτε τα γνωστά. Νέες εκθέσεις του Στέιτ Ντηπάρτμεντ για την τρομοκρατία, νέες πιέσεις στις ελληνικές κυβερνήσεις, οργάνωση νέου γύρου τρομοϋστερίας και κυνηγιού μαγισσών…»

Επειδή είχαν προηγηθεί ανάλογα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό και μπροστά στα οικονομικά αδιέξοδα που βρίσκετε η κυβέρνηση Καραμανλή είναι πολύ πιθανόν να παίξει το χαρτί του απροσανατολισμού χρησιμοποιώντας τον «τρομοκρατικό κίνδυνο».

Δυστυχώς γ αυτήν όμως οι εποχές δεν είναι όπως το 2002 και αν επιλέξει μια τέτοια κίνηση απελπισίας –γιατί για κίνηση απελπισίας θα πρόκειται- το μόνο που θα κατορθώσει θα είναι να εκτεθεί για μια ακόμα φορά με τις ασφαλίτικες σκευωρίες.

Τώρα θα πείτε ότι ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνετε. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο σύμβουλος του Καραμανλή, Λούλης, έχει στην κατοχή του μυστικό γκάλοπ που παρουσιάζει την Ν.Δ στο χαμηλότερο ποσοστό που είχε ποτέ και την συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ να κυμαίνετε κάτω από 70%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *