Ανευ προηγουμένου MEGAλη προβοκάτσια!!!!!

Ανευ προηγουμένου MEGAλη προβοκάτσια!!!!!

Αυτή η εξόφθαλμη προβοκάτσια που έκανε σήμερα το κανάλι των εκδοτών είναι πρωτοφανή!!! Ούτε απ’ την Μοσάντ να είχε γραφτεί το δελτίο ειδήσεων του Mega (Η μήπως είχε;).


Σε περασμένη ανάρτησή μας είχε χαρακτηριστεί «τσούλα» η Ολγα Τρέμη για τον τρόπο που παρουσίασε την περασμένη πειρατική-δολοφονική επίθεση των σιωνιστών στον «στόλο της Ελευθερίας», (χαρακτηρισμός που δημιούργησε αντιδράσεις), και τώρα δεν βρίσκουμε λέξεις να χαρακτηρίσουμε αυτούς που συνέταξαν το σημερινό δελτίο αλλά και την εκφωνήτρια που δέχτηκε να απαγγείλει αυτά τα εξωφρενικά που ακούστηκαν!

 Ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε την ευθύνη στα θύματα που δολοφονήθηκαν από τα ισραηλινά καθάρματα στην περασμένη αποστολή του FREE GAZA. Μας είπε δηλαδή ότι οι ίδιοι οι ακτιβιστές με την στάση τους προκάλεσαν την δολοφονία τους!!!! Κάτι που ούτε οι Ισραηλινές εφημερίδες (στην πλειοψηφία τους) δεν τόλμησαν να γράψουν!!!!!

Ακούστε τι είπε συγκεκριμένα η εκφωνήτρια του Mega (Δεν τις αποδίδουμε χαρακτηρισμό. Το αφήνουμε στους αναγνώστες μας)! «Η επιχείρηση εξελίχτηκε αναίμακτα αυτή την φορά -σ.σ αναφερόμενη στην κατάληψη από τους Ισραηλινούς του πλοίου Rachel Corrie – καθώς οι 11 ακτιβιστές και το πλήρωμα δεν προέβαλαν καμία αντίσταση»!!!!!!!

Τι μας είπε δηλαδή; Ότι οι ακτιβιστές που δολοφονήθηκαν από τα Ισραηλινά καθάρματα προέβαλαν αντίσταση οπότε ήταν άξια της τύχης τους!!!!


Δυσκολευόμαστε να συνεχίσουμε τον σχολιασμό. Κλείνουμε με ένα διαχρονικό σύνθημα: ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *