Εστίες ανομίας παντού…!

Τάξη και ασφάλεια επικρατεί μόνο στα μυαλά των κυρίων Σαμαρά του Βενιζέλου και Κουβέλη. Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τα τρομαγμένα κεφάλια τους. Είναι το φάντασμα της ΑΝΟΜΙΑΣ.

ΑΝΟΜΙΑ παντού, από τους ελεύθερους αντιεξουσιαστικους χώρους ως τα κατειλημμένα εργοστάσια και τα κατειλημμένα αμαξοστάσια. Οι λακέδες των αφεντικών πανικόβλητοι απαντούν με ένα και μοναδικό τρόπο. Με την αστυνομία με την προσταγή με την επίταξη.

Τίποτα δεν τους έχει απομείνει. Κάνουνε το μόνο που μπορούν να κάνουν. ΒΙΑ    ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ .  Ο άνθρωπος έζησε χιλιάδες χρόνια σαν δούλος και για άλλες χιλιάδες χρόνια σα δουλοπάροικος. Τα τελευταία 200 χρόνια ο άνθρωπος  ζει  σαν εξαρτημένος μισθωτός με την σκέψη   στην   απελευθέρωσή του από το άλγος του καταναγκασμού.

Κάποιοι είχαν και  έχουν αντίρρηση. Είναι τα αφεντικά το κεφάλαιο και το κράτος τους και οι λακέδες τους. Να σταματήσουν   κάθε σκέψη που αμφισβητεί την κυριαρχία τους. Και μας ζητάνε να επαναλάβουμε αυτή τη διαδρομή του Σίσυφου από την αρχή. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ.

Το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης που επέβαλε η χούντα του μνημονίου έθεσε σε κατάσταση παρανομίας  και τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ  πράγμα που κάνει συνειδητά τα τελευταία χρόνια με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα . Με  πρόσχημα την κρίση του ελληνικού καπιταλισμού  επιδιώκουν την επαναθεμελίωση  των πιο βάρβαρων εργασιακών σχέσεων την πλήρη εκμετάλλευση  πάνω στο γυμνό σώμα της εργατικής τάξης εγκαταλειμμένης απο τους ποικιλόμορφους εργατοπατέρες, πάνω στο γυμνό σώμα μιας ολόκληρης κοινωνίας όπου χωρίς κανένα δικαίωμα βρίσκεται στον κλοιό του κρατικού ολοκληρωτισμού. Το κοινωνικό συμβόλαιο   και οι μύθοι που το συνοδεύουν έχει συντριβεί.

.ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΤΟΥΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
 

ΟΥΤΕ  ΕΝΑ  ΒΗΜΑ  ΠΙΣΩ  –  ΝΑ ΜΗΝ  ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ
 

ΑΜΕΣΗ  ΔΡΑΣΗ          ΑΜΕΣΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ   ΚΙΝΗΣΗ  ΑΘΗΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *