ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Made in U.S.A.


Eδώ στην Ελλάδα της φτώχειας, της εξαθλίωσης, και της άθλιας Κυβερνητικής τρόικας.

Εδώ που:

Τα πειράματα του  Παγκοσμοποιημένου καπιταλισμού με τα συνεχή στάδια του δόγματος του νεοφιλελευθέρου  σοκ  βιάζουν και τρομοκρατούν συνειδήσεις

Εδώ που :

Οι ζωές της εργαζόμενης κοινωνίας  κηρύχτηκαν παράνομες, των ανέργων ανύπαρχτες, των γερόντων, τελεσίδικος θάνατος και των γενιών που θα έρθουν, καταναγκαστική υποθήκη για το «εύρωστο μέλλον» του σάπιου καπιταλισμού!

Την ώρα της στρατιωτικής  επιστράτευσης των απεργών του Μετρό , του φασιστικού οχετού των κοντυλοφόρων του κράτους των αφεντικών .

Στην Ελλάδα  της  τάξης και του νόμου.!

Εδώ που η πορεία προς την  κόλαση  αποκαλείται  μονόδρομος και που τα  όνειρα βγήκαν στην παρανομία.
Εδώ που η αριστερά θα πρέπει επί τέλους να μας κυβερνήσει!

Έρχεται η κυρία Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ να μας πει πιο δρόμο πάνω κάτω θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

Το δρόμο της χώρας που η «ελευθερία και η ευτυχία δεν αφορά τους  τυχερούς και τους  λίγους»

Τη χώρα του νέου  Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Μπαράκ Ομπάμα

Τη χώρα της «ελευθερίας και της ευτυχίας» δια στόματος  του προέδρου των ΗΠΑ στην ομιλία  για την δεύτερη θητεία του  :

.  των   46,2 εκατομμυρίων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας από τους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία είναι άνεργοι .
. που 50 εκατομμύρια     δεν έχουν ασφάλεια και υγεία
. που οι άνεργοι έχουν αυξηθεί κατά 7% τον τελευταίο χρόνο
.που ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στα δημόσια σχολεία και είναι άστεγοι ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο
Τη χώρα της «ελευθερίας και της ευτυχίας» των 2,3 εκατομμυρίων φυλακισμένων  και των 13 εκατομμυρίων ατόμων που επισκέπτονται κάθε χρόνο τα σωφρονιστικά καταστήματα.

Τη χώρα του προέδρου της που  όπως  είπε «Πιστεύουμε ότι η ευημερία της Αμερικής πρέπει να στηρίζεται στους φαρδείς ώμους μιας ανερχόμενης μεσαίας τάξης».

Στην ανερχόμενη μεσαία  τάξη που  οφείλει φανταζόμαστε κατά την κυρία Δούρου να στηριχθεί και το Ενωτικό  Κοινωνικό Μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλεται να μας Κυβερνήσει!

Για την χώρα της  «ελευθερίας και της ευτυχίας» που σύμφωνα  τους πανυγηρισμούς της κ. Δούρου ο πρόεδρος της δήλωσε:

πως «η διαρκής ασφάλεια και η διαρκής ειρήνη δεν απαιτούν αιώνιο πόλεμο» και η κυρία Δούρου τον πίστεψε – για τους δικούς της λόγους και για τους λόγους του ΣΥΡΙΖΑ  – όπως πίστευε και κατά την συνάντηση  του Α. Τσίπρα με τον Σιμόν Πέρες ότι:

«η χώρα μας έχει μόνο να κερδίσει από τη σύμπτωση των γεωστρατηγικών συμφερόντων και πολλά να χάσει αν ενεργεί δουλοπρεπώς, εξυπηρετώντας αλλότριες επιδιώξεις, οφείλει να διερευνήσει αν σήμερα διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις εκείνες που θα καταστήσουν συμφέρουσες τις σχέσεις μας με το Ισραήλ, στο πλαίσιο πάντα του διεθνούς δικαίου.»

Ενιαίο λοιπόν το Μέτωπο την  διεθνών συνεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ενιαίο θα πρέπει να είναι το Μέτωπο της Ανατροπής,καθώς επίσης και η απαγκίστρωση  από τις  αυταπάτες του Αριστερού κυβερνητισμού και των “ταξικών  ισορροπιών”.


β.ariaditis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *