Η καραμέλα που πιπιλίζει εδώ και χρόνια ο δημοσιοκάφρος Λαμπρόπουλος δεν λέει να λιώσει με τίποτα.

Ο Β. Λαμπρόπουλος είναι ένας δημοσιοκάφρος που έχει ειδικότητα στην τρομολαγνεία. Ένα φερέφωνο των κατασταλτικών μηχανισμών, με ιδιαίτερη «αδυναμία» στα «ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη».
Στα πονήματα του που θα συναντήσεις στο «Βήμα» πότε σου έρχεται να γελάς και πιο συχνά να αγανακτείς με τις μπούρδες που γράφει.

Πριν αναφερθούμε στις σημερινές παπαριές του, να θυμίσουμε αυτό που αναφέραμε για την «αδυναμία» του. Να βλέπει δηλαδή παντού «ασύλληπτα μέλη της 17 Ν». Τα σχετικά δημοσιεύματα του πάρα πολλά. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα απ’ αυτά που έχει γράψει πριν από πολλούς μήνες:

“Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από το φθινόπωρο του 2002, μετά την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ, μια ομάδα ατόμων ηλικίας μεταξύ 45 και 60 ετών που συμμετείχαν στο αντάρτικο πόλης την περίοδο 1975-2002 αλλά δεν είχαν εντοπισθεί αποφάσισαν να αναπληρώσουν το «κενό» στην ένοπλη δράση.

Ετσι άρχισαν από τότε σταδιακά να στρατολογούν άτομα ηλικίας 20-35 ετών που συμμετείχαν στις κινήσεις συμπαράστασης των συλληφθέντων μελών της 17Ν και δεν είχαν μπει στο στόχαστρο των αρχών ασφαλείας.”.

Φυσικά και δεν προέκυψε τίποτα απ’ αυτές τις αρλούμπες που αναφέρει αλλά η καραμέλα που πιπιλίζει εδώ και χρόνια ο Λαμπρόπουλος δεν λέει να λιώσει με τίποτα και σήμερα επανέρχεται.

Ανακαλύπτει, λοιπόν, σήμερα σε δημοσίευμα του «άγριους ξυλοδαρμούς μεταξύ αντιεξουσιαστών- υπόπτων για συμμετοχή σε ένοπλες ομάδες- στην περιοχή των Εξαρχείων», «ενέργειες –που- πιθανολογείται ότι συσχετίζονται με τον εμπρησμό της Μarfin στη Σταδίου, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο τριών υπαλλήλων» για να καταλήξει ότι «υπάρχουν αναφορές για κόντρες μεταξύ πρώην μελών της «17 Νοέμβρη».

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τις ανοησίες που γράφει, ούτε ότι παίρνει σαν δεδομένο ότι ο θάνατος των υπαλλήλων της Μarfin οφείλετε σε δραστηριότητα ατόμων του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου, προσπερνώντας τα σοβαρά ερωτήματα που έχουν τεθεί γ’ αυτή την ενέργεια.

Μια παρατήρηση μόνο. Η πολυπληθείς αστυνομική προστασία που διαθέτει –και ας μας διαψεύσει αν κάνουμε λάθος- οφείλετε στο ότι επικαλείται ότι κινδυνεύει από «ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη»;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *