“Περίεργη” διάρρηξη στο σπίτι της Λ. Κανέλλη (Βίντεο)

Διαρρήξεις γίνονται δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, κάθε μέρα και δεν αξίζουν ούτε μονόστηλο σε μια καθημερινή εφημερίδα. Τι έγινε με την περίπτωση της Λιάνας Κανέλλη; Εντάξει, είναι «πιασάρικο» το θέμα γ’ αυτό έγινε κύριο θέμα σε εφημερίδα, ίσως αυτός ήταν ο λόγος που πήρε τέτοιες διαστάσεις στις τηλεοπτικές οθόνες.

Και φυσικά, ούτε καν θα ασχολούμαστε μ αυτό, αν δεν υπήρχε η ανακοίνωση του ΚΚΕ που δίνει πολιτικές διαστάσεις σ’ αυτό το γεγονός, όπως και τα λεγόμενα της Λιάνας Κανέλλη –όπως αυτά που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- που μιλάει ότι δεν πρόκειται για μια ποινική ενέργεια, αλλά φωτογραφίζει συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο οποίος είχε συγκεκριμένο στόχο προχωρώντας στην διάρρηξη στο σπίτι της.

Εξυπακούεται ότι δεν θα μπούμε σε αστυνομικά σενάρια. Μας εντυπωσιάζει όμως η στάση που κράτησε το ΚΚΕ σ’ αυτό το συγκεκριμένο γεγονός. Θα το θεωρούσαμε εντελώς παράλογο να βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση με κίνδυνο να εκτεθεί αν τυχόν συλληφθούν οι δράστες και να αποδειχθούν τυχαία κλεφτρόνια, αν δεν γνώριζε περισσότερα πράγματα που εμείς αγνοούμαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *