Δημιουργία αριστερής αντιιμπεριαλιστικής πρωτοβουλίας στην Ηλιούπολη

Συγκέντρωση – Συζήτηση

Πάνω από δυο χρόνια ζούμε έναν εφιάλτη που ούτε στα χειρότερά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ανεργία, οι απολύσεις, η καθημερινή τρομοκρατία κυριαρχούν σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας στιγμή.

· Τα απανωτά μνημόνια, ο εφιαλτικός κλοιός της Ε.Ε. του ΔΝΤ και όλων των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών, η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, η κρατική καταστολή και η φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής καθημερινά ματώνουν τη ζωή μας.

· Η κυβέρνηση και τα συμφέροντα που υπηρετεί, ξένα και ντόπια, προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα τα κάνουν για το καλό μας. Για να “σώσουν την πατρίδα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αναφέρονται στην αριστερά περιμένουν να συντριβεί ο λαός μας είτε για να τους ψηφίσει είτε για να δικαιωθεί η γραμμή της μεταρρύθμισης της βάρβαρης πολιτικής, αδιαφορώντας γι’ αυτά που ζούμε καθημερινά.

Το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται δεμένο χειροπόδαρα από ηγεσίες που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να σηκώσουν το βάρος της αντίστασης στη ζοφερή πραγματικότητα.

Έτσι, όλοι εμείς που θέλουμε να παλέψουμε για τη ζωή μας, που θέλουμε να πούμε ΟΧΙ στη βαρβαρότητά τους, συγκροτήσαμε επιτροπή για τη δημιουργία μιας αντιιμπεριαλιστικής- αριστερής πρωτοβουλίας στην Ηλιούπολη μαζί με όλους εσάς που αντιλαμβάνεστε τα ίδια αδιέξοδα με εμάς, για να χτίσουμε από κοινού το δικό μας μέτωπο ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΠΑΛΗΣ.

Σας καλούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Φλεβάρη, στις 18:30 μ.μ.

στο αμφιθέατρο του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ύδρας 2.

για να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε μαζί στο δύσκολο δρόμο του αγώνα!

Επιτροπή για τη δημιουργία αριστερής αντιιμπεριαλιστικής πρωτοβουλίας στην Ηλιούπολη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *