Η υποκρισία κάποιων δεν έχει όρια

Θα μας τρελάνουν κάποιοι κατ’ όνομα «αριστεροί». Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στον Αντρέα Νεφελούδη που διαφώνησε και αποχώρησε από την ΔΗΜΑΡ. Και τι δεν καταλογίζει σήμερα το κόμμα του Κουβέλη σε συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα «Παρόν»!!!! «Αριστερά και επιστρατεύσεις δεν συνδυάζονται ούτε στην πιο νοσηρή φαντασία», μας λέει για να συμπληρώσει ότι «Μόνο οι “Ταλιμπάν” του ακραίου νεοφιλελευθερισμού πιστεύουν ότι σώζεται η χώρα» για να εκτιμήσει ότι «αυτή η κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας σημαίνει την πλήρη καταστροφή της Ελλάδας».

Και άντε να πούμε ότι το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ είδε το «φως το αληθινό» και κάνει την αυτοκριτική του που συμμετείχε σε ένα πολιτικό φορέα που είναι συνυπεύθυνος για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Πώς όμως να δεχθούμε να μας λέει, στην ίδια συνέντευξη, ότι «την πεπατημένη στην κατάληψη θέσεων σε δημόσιους οργανισμού ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ» όταν ο ίδιος όχι μόνο δεν έκαναν πίσω στο θέμα της στελέχωσης του κρατικού μηχανισμού από πρώην συντρόφους του, αλλά είχε αναλάβει και επικεφαλής σε σχετική επιτροπή, που αποφάσισε ποια από τα στελέχη του πρώην κόμματος, θα αναλάμβαναν κυβερνητικές θέσεις!!!  (Θυμηθείτε προηγούμενη ανάρτησή μας).

Τι να σχολιάσεις τώρα; Ότι όταν βουλιάζει το καράβι τα ποντίκια φεύγουν πρώτα ή ότι η υποκρισία κάποιων δεν έχει όρια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *