Πασοκικός εκσυγχρονισμός στο έπαρκο


Κι’ αυτά που λέει ο Αυτιάς στο βίντεο είναι για τους «τυχερούς» που θα έχουν εργασία. Κι αυτό γιατί τα «ΝΕΑ» σήμερα προβλέπουν ότι η ανεργία το επόμενο διάστημα θα φτάσει το 20%!!! Μιλάμε δηλαδή για 2.000.000 ανέργους! Αλλά και τα στοιχεία που έδωσε χτες η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΣΥΕ), τα οποία αντικατοπτρίζουν μόνο ένα κομμάτι της πραγματικής ανεργίας γιατί η πραγματική είναι πολύ μεγαλύτερη, αναφέρουν ότι οι άνεργοι το Α΄τρίμηνο του 2010 έφτασαν τους 586.767 αυξημένοι κατά 26,9% συγκριτικά με το Α’ τρίμηνο του 2009, όταν αριθμούσαν τους 462.343.
Σε ποσοστά η ανεργία έφθασε το 11,7% από 9,3% πέρυσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 11,7% είναι το μεγαλύτερο ποσοστό ανέργων από το 2001 μέχρι σήμερα, συγκρινόμενο πάντα με τα πρώτο τρίμηνο κάθε έτους.

Συντάξεις, μεροκάματα, Συλλογικές Συμβάσεις ρίχνονται στην πυρά του μνημονίου. Τα πιο στοιχειώδη εργατικά δικαιώματα, τα ελάχιστα που έχουν απομείνει, ρίχνονται βορά στο αχόρταγο τέρας του κεφαλαίου, όπως επιτάσσει το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης- Ε.Ε-ΔΝΤ.
Πάνε να μας καταντήσουν σύγχρονους σκλάβους για να εξακολουθούν να θησαυρίζουν μια χούφτα πλουτοκράτες.
Η λύση είναι μια: ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΥΠΟΧΩΤΗΤΟΣ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ «ΠΟΝΕΣΟΥΝ» τους ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Διαφορετικά …
Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *