Όταν η κοινωνία είναι αποφασισμένη οι Φασίστες παίρνουν πόδι!

Mπορεί η Ελληνική Αστυνομία όταν δεν συμπράττει να ανέχεται τις τραμπουκικές   ενέργειες  των φασιστοειδών  της Χρυσής Αυγής , μπορεί  παράγοντες του κρατικού μηχανισμού και των υπηρεσιών να συνδιαλέγονται μαζί τους για την «Εθνική ευταξία» της κοινωνίας, μπορεί χουντοδεσπότες και παπάδες  να ευλογούν και να εύχονται για το θεάρεστο έργων  των τέκνων τους .Μπορεί ο άθλιος  πολιτευτής του μνημονίου Λοβέρδος  να τους αποκαλεί «αυθεντικό κίνημα»!

Όλα μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα του Σαμαρά, του Δένδια , του Βορίδη  και των ελεεινών συγκυβερνητών τους  , για την υποταγή του εργαζόμενου κόσμου στα βάρβαρα σχέδιά τους.
Όπως  μπορεί και  όταν ο κόσμος είναι  αποφασισμένος και αντιστέκεται, να αποτρέπει τα καθάρματα της συμμορίας να παρεμβαίνουν αδίστακτα για να ματαιώσουν τις πράξεις  αλληλεγγύης της  πληττόμενης  από τις βάρβαρες πολιτικές κοινωνίας μας. Όπως ακριβώς έγινε και στο Ναύπλιο στις 20/2 όταν ο  πολιτιστικός σύλλογος «Πύλη Πολιτισμού»  – που όπως δηλώνουν τα μέλη του δεν έχει σχέση με κάποιο φορέα-  απέτρεψε  τους αποθρασυνόμενους φασίστες  να παρεμποδίσουν την διανομή τροφίμων στη περιοχή έξω και πέρα από τα όρια του αλήτικου και δημαγωγικού συνθήματός τους «μόνο για Έλληνες».

Με τα παλούκια και τις σημαίες οι φασίστες  με τον κόσμο αλληλέγγυο ο  πολιτιστικός σύλλογος  ύστερα από κάλεσμα συμπαράστασης που έκανε, κατάφεραν να κάνουν πράξη την απόφασή τους χωρίς την παρέμβαση της αστυνομίας φυσικά, η οποία «αδιάκριτα» και απαθέστατα παρατηρούσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *