Προσάγουν τώρα και μαθητές στην Ιερισσό (Βίντεο απ’ τον Λαζόπουλο)

Αδιάκοπα συνεχίζεται η επίδειξη κρατικής καταστολής στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής. Οι καταγγελίες πολιτών που προσάγονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου και αναγκάζονται με την βία να δώσουν DNA διαδέχονται η μία την άλλη.

Σήμερα έφτασαν στο σημείο να προσάγουν και μαθητή, με αποτέλεσμα να κλείσει σε ένδειξη διαμαρτυρία το Λύκειο Ιερισσού και οι μαθητές του Λυκείου να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους του χωριού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αριστοτέλειο Λύκειο Ιερισσού Ιερισσός 27.02.2013

Το Αριστοτέλειο Λύκειο Ιερισσού μετά από ψηφοφορία αποφάσισε σήμερα 27.02.2013 να παραμείνει κλειστό σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για την αυθαίρετη προσαγωγή του συμμαθητή μας. Για το λόγο αυτό, απαιτούμε την άρση της προσαγωγής και δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε κάθε παρόμοια ενέργεια. Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό μέχρις ότου επιστρέψει ο συμμαθητής μας. Επιπροσθέτως, εκφράζουμε την απογοήτευση και αγανάκτησή μας για τα δυσάρεστα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και επηρεάζουν αφενός την κοινωνία και αφετέρου το ίδιο το σχολείο.

ΜΕ ΜΑΤ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠ’ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Πηγή: Το μπλόκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *