Αλήθεια πώς αισθάνεται ο άνεργος και ο συνταξιούχος όταν διαβάζει τέτοιες ειδήσεις;

Σκίτσο του Πάνου Ζάχαρη

Το ότι λεφτά και μάλιστα με το τσουβάλι υπάρχουν μόνο για τα «δικά» τους παιδιά το βλέπουμε και σε άλλη μια απόφαση του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, που μοιράζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αυτή την φορά σε ημετέρους που συμμετέχουν στο Γενικό Συμβούλιο και στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Αναστασία Σακελλαρίου έχει ετήσιες αποδοχές 215.000 ευρώ, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Μάριος Κολλιόπουλος  185.000, το μέλος Α. Γάργαλης 165.000 και μαζί με τους υπολοίπους που συμμετέχουν σ’ αυτό το όργανο που αποκλειστικό λόγο ύπαρξης έχει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών  θα μας κοστίσουν το χρόνο 785.000 ευρώ.

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι σ’ αυτό το όργανο θα συμμετέχει και ο Γ. Μέργος –αυτός που θέλει να μειώσει και άλλο τον βασικό μισθό- ο οποίος θα παίρνει 30.000 ευρώ τον χρόνο μέρα των αμοιβών του σαν γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών και ως καθηγητή.

Με δεδομένο ότι η θητεία αυτού του οργάνου τελειώνει τον Ιούνη του 2017 το συνολικό κόστος που θα παντελωνιάσουν οι ημέτεροι της κυβέρνησης που θα συμμετέχουν σ’ αυτό θα πλησιάσει τα 3.500.000 ευρώ.

Αλήθεια πώς αισθάνεται ο άνεργος και ο συνταξιούχος όταν διαβάζει τέτοιες ειδήσεις;

 

Πηγή: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1969.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *