Χούντα στον κόρφο της …. ( Νέας Δημοκρατίας)

200px-21april1967

Γράφειο ο β.ariaditis

Δεν είναι μόνο η ακροδεξιά ομάδα υπό την ηγεσία του συμβούλου Αντώνη Σαμαρά, Φαύλου Κρανιδιώτη ,που έχει εγκατασταθεί στην Νέα Δημοκρατία και χαράζει την  εμφυλιοπολεμική  γραμμή του σκοταδισμού και του μίσους απέναντι στην δημοκρατικούς αγώνες και την ιστορική μνήμη του τόπου μας.

Δεν είναι μόνο η κοινή δράση  της  Ελληνικής  Αστυνομίας με την παρακρατική συμμορία της Χρυσής Αυγής κάτω από την ευθύνη και την επίβλεψη του υπουργού «Προστασίας του Πολίτη» Ν. Δένδια, που δεν υπολείπεται σε ακροδεξιό λόγο και έργο. Η Νέα δημοκρατία όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κώστας  Βαξεβάνης στο  νέο τεύχος του περιοδικού HOT DOC που κυκλοφορεί σήμερα προσέλαβε στέλεχος της χούντας σε διευθυντική θέση μέσα  στο κόμμα της.

Σε άρθρο λοιπόν με τίτλο «Χουντικός και καταδικασμένος ο διευθυντής της ΝΔ» και πρωτοσέλιδο τίτλο στο περιοδικό : «Ένας χουντικός να την διοικεί» το δημοσίευμα λέει πως:

Ο διευθυντής του γραμματέα του κόμματος Μ. Καλογιάννη ,Ηλίας  Φιλιππακόπουλος που διορίστηκε πρόσφατα στη  θέση αυτή από τον Αντώνη Σαμαρά  είναι Χουντικός με ενεργό ρόλο ενάντια στους φοιτητές του πολυτεχνείου της εποχή την επταετίας.

Για του λόγου το αληθές  το περιοδικό δημοσιεύει πληθώρα επιστολών που ο Φιλιππούπολης συγχαίρει τον Δικτάτορα Παπαδόπουλο για την «Εθνοσωτήριο Επανάσταση» και το έργο του .  Και όταν ακόμη η Ελλάδα διώκονταν  από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγο της δικτατορίας αυτός συγχαίρει τον Παπαδόπουλο για την σύγκρουσή  του με τους «βαρβάρους»

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:.

Ο άνθρωπος αυτός έχει οριστεί από τον Σαμαρά για την διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της Ελλάδας την οποία επαγγέλλεται και βέβαια της Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύπτει επίσης το περιοδικό, ο Φιλιππακόπουλος έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους συνδικαλιστές της ΝΔ στο παρελθόν και καταδικάστηκε πρόσφατα (πρωτόδικα) σε ένα χρόνο φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Παρά την προϊστορία του, ο Φιλιππακόπουλος παραμένει σημαντικό στέλεχος ενός κόμματος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Αν η επίθεση με πυροβολισμούς στην ταμπέλα της ΝΔ στη Συγγρού είναι χτύπημα στη Δημοκρατία (που είναι) τότε το να βρίσκεται πίσω από την ταμπέλα ένας Χουντικός και να διοικεί ένα δημοκρατικό κόμμα, τι είναι;

Τώρα όσο για την Ν.Δ φανταζόμαστε ότι θα μιλήσει και πάλι για όλες τις δυνάμεις εκείνες που υποθάλπουν «κουκουλοφόρους» και «τρομοκράτες» και που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της χώρας ,απο το δρόμο που την οδηγεί ο Αντώνης Σαμαράς, οι συυμβουλοί του και οι κυβερνητικοί συνεταίροι του.

Όσο για τον γνωστό και μάχιμο  δημοσιογράφο ευχόμαστε να μην ξαναζήσει εμπειρίες σαν εκείνες που έζησε πριν μερικό καιρό στην αυλή του σπιτιού του από κάποιους απρόσκλητους «φιλικούς»  επισκέπτες.

Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *