Τώρα..! Oι εισβολείς της χούντας μακελεύουν την Ιερισσό (Βίντεο από το μπλοκ μας)

121924-bevizrxcaaewxfl.jpg-large-300x168Οι δυνάμεις του καθεστώτος της τρικομματικής χούντας πνιγούν στα δακρυγόνα  την Ιερισσό και ξυλοκοπούν τους ανυπότακτους κατοίκους της

Με πρόσχημα ότι δήθεν « εντοπίσανε»  «ύποπτους» για την επίθεση στις εγκαταστήσεις των εργολάβων στις Σκουριές  προσαγάγανε και σήμερα κατοίκους στο αστυνομικό τμήμα. Οι κάτοικοι έτρεξαν για συμπαράσταση και οι δυνάμεις των ΜΑΤ έπνιξαν την περιοχή στα δακρυγόνα. Εγκλωβισμένοι μαθητές στο σχολείο καλούσαν τους γονείς σε βοήθεια  που τελικά τους απεγκλωβησαν.


Να τονίσουμε πως μεταξύ των «στοχευμένων» κατοίκων υπάρχουν και ανήλικοι μαθητές δυο εκ των οποίων προσήχθησαν χθες στην αστυνομία

Τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού, ενώ ένα αγόρι  τραυματίστηκε από κάλυκα δακρυγόνου που δέχτηκε στο κεφάλι. Μαρτυρίες κατοίκων μιλάνε για ευθεία επίθεση των δυνάμεων καταστολής στο σχολείο 

Πληροφορίες ακόμα  μιλάνε για μια μαθήτρια τραυματισμένη και για άτομα που έχουν απαχθεί προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτή την ώρα οι κάτοικοι της Ιερισσού μαζεύονται στην κεντρική πλατεία του χωριού και ανάβουν φωτιές για να αντιμετωπίσουν την επίθεση.

Μπάτσοι ρίχνουν δακρυγόνα μέσα σε σχολείο τραυματίζοντας και τρομοκρατώντας μαθητές (Βίντεο)

«Το καρφί όσο το χτυπάς τόσο περισσότερο καρφώνεται» λέει μια λαϊκή ρήση. Και ο αγώνας των κατοίκων της Β.Α Χαλκιδικής για να μην καταστραφεί ο τόπος τους και κινδυνεύσει η ζωή τους είναι καρφί στα μάτια χρυσοθήρων και πολιτικών τους υπηρετών.

Γ’ αυτό το κράτος τους και οι μηχανισμοί του δείχνουν το «φιλολαϊκό πρόσωπο» τους εισβάλλοντας σε σπίτια, λειτουργώντας «σαν ξένες δυνάμεις κατοχής» όπως ακούμε να μας λέει ένας πρώην Πασόκος δήμαρχος στο βίντεο που παραθέτουμε. Οι «Τούρκοι εισβολείς» σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του πρώην για 8 χρόνια Πασόκου δημάρχου «δεν είναι ελληνικές δυνάμεις» αλλά για να εκτελέσουν την αποστολή που τους αναθέτει η πολιτική και φυσική τους ηγεσία δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

«Θα μας σκοτώσουν», «θα μας φυλακίσουν όλους», αναρωτιέται κάτοικος της περιοχής με αφορμή το ότι οι μπάτσοι δεν δίστασαν να ρίξουν δακρυγόνα μέσα σε σχολείο, τρομοκρατώντας και τραυματίζοντας μαθητές.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι τόσο χαρακτηριστικό που είναι πλεονασμός κάθε παραπέρα σχολιασμός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *