Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» -Εκδήλωση-Συζήτηση στον Βοτανικό κήπο με αφορμή το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά

Layout 1Η κατάληψη του Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» του Δημήτρη Ψαρρά στο χώρο της κατάληψης την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 στις 19.00. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ από το ρώσικο Αντιφά κίνημα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στα κείμενα της «Μαύρης Βίβλου» ο Δημήτρης Ψαρράς κάνει μια αναλυτική καταγραφή της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής και της πολιτικής διαδρομής του ισόβιου αρχηγού της, από τις βόμβες της μεταπολίτευσης και τη «χαφιεδολογία» της Ακροδεξιάς, ως το περίφημο «εγέρθητω» του Μαΐου του 2012 και το όραμα μιας φασιστικής διεθνούς.

Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στην Πετρούπολη στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πετρούπολης (στρογγυλή) και έρχεστε με τα ακόλουθα λεωφορεία: 700 από σταθμό Αγ. Αντωνίου και Α11, Β11 από σταθμό Αττική (στάση “Παλαιό Τέρμα”)

Στο τέλος της εκδήλωσης μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο της κατάληψης και να απολαύσετε βιολογικό κρασί και τσίπουρο στο μπαρ μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε παρακαλώ επικοινωνήστε με το Βοτανικό Κήπο Πετρούπολης στο votanikoskipos@gmail.com

Οργάνωση – συντονισμός: Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης

Μέρα: Τρίτη 12 Μαρτίου 2013  –    ΏΡΑ:19.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *