Ποιά αριστερά θέλουν να ξεδοντιάσουν ο Βορίδης και ο Σαμαράς ;

indexΓράφει ο β.ariditis

Ο ακροδεξιός Mάκης  Βορίδης, ο «ακτιβιστής» με το τσεκούρι,το πνευματικό τέκνο του Γεώργιου Παπαδόπουλου, ο αντικαταστάτης του Ναζιστή  Μιχαλολιάκου  στην ηγεσία της  νεολαίας της ΕΠΕΝ, ο θαυμαστής του Λεπέν,ο ομοϊδεάτης του Πλεύρη, του Γεωργιάδη, και  του Καρατζαφέρη,ο ακροδεξιός  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  μισαλλόδοξης Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά.   

Ο Βορίδης λοιπόν,με περίσσιο θράσος  και  σαν  γνήσιος  συνεχιστής του μετεμφυλιακού τρόπου που πολιτεύεται αυτός, ο αρχηγός, του και το κόμμα που εκπροσωπεί, έκανε ομιλία στη Λάρισα με τίτλο «Ξεδοντιάζοντας την πολιτική βία της Αριστεράς» και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Σήμερα ξεδοντιάζουμε την πολιτική βία της αριστεράς. Τώρα ανακαταλάβαμε τα κτίρια τους και περιορίζουμε τα φαινόμενα της βίας με αστυνομική επάρκεια. Αφαιρούμε το βασικό τους εργαλείο για να εμπεδωθεί η ελευθερία στη χώρα. Επιβάλουμε την ορθή λειτουργία της δημοκρατίας. Ο Νίκος Δένδιας μέσα σε δυο μήνες μηδένισε την εισροή μεταναστών. Ανακούφισε τις γειτονιές μας. Και για πρώτη φορά βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας».

Βέβαια ο ακροδεξιός εκπρόσωπος του μνημονικού καθεστώτος έκτακτης ανάγκης δηλώνοντας όλα αυτά, καθόλου δεν έστελνε το μήνυμα  στην επίσημη – κοινοβουλευτική αριστερά που ανά πάσα στιγμή και ευκαιρία  δεν διστάζει να δίνει όρκους πίστης και νομιμότητας στο καθεστώς της  νέας αστικής χούντας.

Από τις δηλώσεις τις Αλέκας Παπαρήγα το 2008 ο,τι  «στην πραγματική λαϊκή εξέγερση δεν θα σπάσει ούτε τζάμι» μέχρι τους ύμνους του Αλέξη Τσίπρα στον μετεμφυλιακό  Κ.Καραμανλή και την απαλλαγή του από τα πολιτικά εγκλήματα της πολιτείας του , που : «Κατάφερε να υπερβεί τα ασφυκτικά όρια που είχαν επιβάλει τόσο στη χώρα όσο και στην παράταξή του, ο εμφύλιος και οι ξένοι προστάτες».κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι του ταξικού μίσους με το οποίο το κράτος της δεξιάς και των συγκυβερνήσεων, αντιμετώπισε τους κοινωνικούς αγώνες.  Φθάνουν μόνο οι εκατοντάδες συλλήψεις και τα βασανιστήρια στα κολαστήρια των Αστυνομικών τμημάτων,το αιματοκύλισμα στο δρόμο  χιλιάδων αγωνιστών,τα πογκρόμ κατά των μεταναστών,η καταστολή και οι επιστρατεύσεις των εργατικών αγώνων , οι στρατιωτικού τύπου  αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων στην Ιερισσό, στην Κερατέα στους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους.

Αυτή την αριστερά είχε λοιπόν στο μυαλό του ο ακροδεξιός εκπρόσωπος του Σαμαρά και αυτή την Αριστερά έχει βάλει στόχο και το καθεστώς έκτακτης ανάγκης του μνημονίου, της τρόικας και της ταξικής διακυβέρνησης.Την ανυπότακτη  αριστερά των από κάτω, των κοινωνικών αντιστάσεων και των εργατικών αγώνων,την αριστερά που δεν περιχαρακώνει τα οράματα και τους  στόχους της , ούτε σε μια κυβέρνηση της διαχείρισης, αλλά ούτε στην νομιμότητα, τους αποκλεισμούς  και την  μεταφυσική επίκληση της επανάστασης.

Η επικίνδυνη αριστερά για τον Βορίδη και το καθεστώς του, είναι η αριστερά που τρίζει τα δόντια της..!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *