Απαγάγουν, τραυματίζουν, δολοφονούν-ήρθε η ώρα να ανατραπούν

logoantarsyar_2Η τρικομματική χούντα συνεχίζει το καταστροφικό έργο της, επιτιθέμενη αδιάκοπα στους πολίτες. Το σαββατοκύριακο, οι αρχηγοί της Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έκαναν δηλώσεις και έδιναν συνεντεύξεις για το «πόσο επιτυχημένη» είναι η κυβέρνησή τους και την ίδια ώρα, τα ΜΑΤ και οι πραίτωρες τους συνέχιζαν τις απαγωγές πολιτών στην Ιερισσό και χτυπούσαν ειρηνικές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και το Μεσολόγγι.

Εκεί μάλιστα ο υπουργός της κυβέρνησης Σιαλμάς, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τη διάλυση της δημόσιας υγείας ως υφυπουργός, προσπάθησε να αποδράσει από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν για κομματική εκδήλωση της ΝΔ, παρασύροντας με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο πολίτες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση για το ΤΕΙ του Μεσολογγίου. Ο υφυπουργός ως άλλος Γκοτζαμάνης τραυμάτισε πολίτες και διέφυγε σαν κλέφτης. Ακριβώς όπως θα φύγει και η κυβέρνησή του, η οποία για μια ακόμα φορά «διαπραγματεύεται» με την τρόικα και στην πραγματικότητα, ετοιμάζει νέα εξοντωτικά μέτρα.

Η αστυνομοκρατία δεν μας τρομάζει, ούτε η λογοκρισία των εργολαβικών ΜΜΕ της κυβέρνησης. Η μεγάλη πορεία στη Θεσσαλονίκη κατά των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές, η λαϊκή οργή κατά της κυβέρνησης που γεμίζει και πάλι δρόμους και πλατείες  , πρεπει να γίνει η δύναμη ανατροπής που θα διώξει το κυβερνητικό συνοθύλευμα, θα πετάξει στα σκουπίδια την τρόικα και τα μνημόνιά της, καθώς και οποιονδήποτε άλλο επιχειρήσει να γίνει διαχειριστής αυτής της πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *