Σωματείο (Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.)– ΑΙΓΙΟΥ

Σωματείο Υπάλληλων και Εργατοτεχνιτών Ελληνικών Αμυντικών συστημάτων (Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.)– ΑΙΓΙΟΥ

    Αίγιο, 12.3.13

mail.google.comΚαι στη χτεσινή μας συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση και ο υπουργός των οικονομικών δεν έχει χρόνο και πολιτική :

•Για τη κάλυψη των στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων που είναι η πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών μας(είμαστε από τις 13.2.13 σε επίσχεση εργασίας και μας χρωστάνε δύο μισθούς, γνωρίζουμε ότι αυτό δεν αποτελεί είδηση στην Ελλάδα των μνημονίων ,αλλά αρνούμαστε να συνηθίσουμε την εξαθλίωση).
•Για τη διατήρηση και ανάπτυξη μιας παραγωγικής βιομηχανίας όπως η δική μας, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)

Ο χρόνος τους και οι πολιτικές τους είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στη τρόικα και τα ξένα συμφέροντα.
Μας δέχτηκε λοιπόν ο κ. Σκέντζος ,διευθυντής του κ. Στουρνάρα για να μας πη το απόλυτο τίποτα!!!!επισείοντας το έλεγχο της Ε.Ε. για τις κρατικές ενισχύσεις! τα μεγάλα ελλείμματα της εταιρείας! αλλά και  το διορισμό της νέας διοίκησης (πρόεδρος και διευθ. σύμβουλος)που με το μαγικό διπλό της ραβδί θα επιληφθεί των θεμάτων!!! Όλα αυτά δείχνουν ότι μέσω της απαξίωσης και της διαλυτικότητας επιχειρείται ο αργός θάνατος των εργαζομένων, για να γίνουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) εύκολη λεία στα βρώμικα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ του Αθανασόπουλου χτές, και του Σταυρίδη σήμερα.

Εμείς οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) όπως τα τρία χρόνια των ληστρικών μνημονίων κρατήσαμε ζωντανή αυτή τη παραγωγική βιομηχανία και υπερασπίσαμε τα δικαιώματα μας έτσι θα κάνουμε και τώρα, οι έμποροι δεν χωράνε ανάμεσα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΜΑΣ
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΡΙΑ  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Για τη Διοίκηση
Η πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας
Ουρανία  Μπίρμπα                                     Γεώργιος Σπυρούλιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *