«Μικρό εγχειρίδιο για την πολιτική ανυπακοή» του Xavier Renou Εκδήλωση -Συζήτηση

0282620Η κατάληψη του Βοτανικού Κήπου Πετρούπολης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Μικρό εγχειρίδιο για την πολιτική ανυπακοή» του Xavier Renou στο χώρο της κατάληψης την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 στις 20.00.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Xavier Renou είναι ακτιβιστής και ιδρυτής των Ανυπάκουων (Desobeissants), μια συλλογικότητα που ξεκίνησε το 2006. Έκτοτε Renou και Ανυπάκουοι διοργανώνουν σεμινάρια εκπαίδευσης στην πολιτική ανυπακοή και κάνουν επικοινωνιακές κυρίως δράσεις βασισμένες στο μη βίαιο ακτιβισμό. Παίρνοντας το «υλικό» από αυτά τα σεμινάρια, ο Renou έφτιαξε ένα μικρό αλλά πρακτικό οδηγό: το Μικρό Εγχειρίδιο Πολιτικής Ανυπακοής, εκτός από το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο, περιέχει και πρακτικές συμβουλές. Όλα είναι βασισμένα στη μη βίαιη δράση, στη δύναμη της οποίας πιστεύουν οι Ανυπάκουοι.
Ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Βοτανικός Κήπος βρίσκεται στην Πετρούπολη στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πετρούπολης (στρογγυλή) και έρχεστε με τα ακόλουθα λεωφορεία: 700 από σταθμό Αγ. Αντωνίου και Α11, Β11 από σταθμό Αττική (στάση “Παλαιό Τέρμα”)

    Στο τέλος της εκδήλωσης μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο της κατάληψης και να απολαύσετε βιολογικό κρασί και τσίπουρο στο μπαρ μας.

  Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε παρακαλώ επικοινωνήστε με το Βοτανικό Κήπο Πετρούπολης στο votanikoskipos@gmail.com

Οργάνωση – συντονισμός: Βοτανικός Κήπος ΠετρούποληςΗλιόσποροι

Μέρα: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013  –    ΏΡΑ: 20.00

Τοποθεσία: Βοτανικός κήπος, πλ. Αγ.Δημητρίου Πετρούπολη

Πώς έρχεστε: Λεωφορεία 700 από σταθμό Αγ. Αντωνίου και Α11, Β11 από σταθμό Αττική (στάση “Παλαιό Τέρμα”)
Πληροφορίες: votanikoskipos@gmail.com   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *