Σαπίλα

Δεν έχει καμιά αξία να μιλήσουμε για ρουσφετολογικές προσλήψεις που γινόταν, γίνονται και θα γίνονται αν και αυτό είναι ένα «πιασάρικο» θέμα για όλα τα κατεστημένα ΜΜΕ που κάθε φορά που προκύπτει κάτι ανάλογο κάνουν λες και ανακάλυψαν την Αμερική.

Ανούσιες αντιπαραθέσεις των αστικών κομμάτων που γίνονται για τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.
Μιλάει ο Πάγκαλος για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις που έκανε ο υπουργός της δεξιάς Σωτήρης Χατζηγάκης στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε; Καπάκι τον καρφώνουν οι Νεοδημοκράτες ότι κι αυτός διόρισε από το παράθυρο την κόρη του στην Βουλή. Να ‘χουμε να λέμε δηλαδή.

Αν κάτι απ’ τα παραπάνω έχει σημασία είναι αυτό που
 αναφέρουν αρκετοί ενημερωτικοί ιστότοποι.

Ότι δηλαδή αυτός που καθόριζε όλες τις ρουσφετολογικές προσλήψεις (με το αζημίωτο άραγε;) στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε ήταν ο διευθυντής του τότε νεοδημοκράτη υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, δημοσιοκάφρος Μιχάλης Δημητρίου. (Σήμερα εργάζεται στον «Αδέσμευτο Τύπο» του Δημήτρη Ρίζου). Μιλάμε για μπουμπούκι απ’ αυτά που ευδοκιμούν κατά κόρο στον κήπο της Ν.Δ. Και για να ξέρουμε γιατί μιλάμε διαβάστε αυτή την ανάρτησή μας.

Πώς ανεχόμαστε ρε γμτ αυτό το σάπιο αστικό σκηνικό να καθορίζει τόσα χρόνια τις ζωές μας;

0 απαντήσεις στο “Σαπίλα”

  1. Το φασιστοειδές παχύδερμο Πάγκαλος καταγγέλλει την ΝΔ για διορισμούς όταν έχει βολέψει τους δικούς του.

  2. TO blog ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ειναι πολυ γνωστο .Kαντε λοιπον αγωνα να ξεφο ρτωθουμε αλητες πολιτικους σαν τον Παγκαλο.Σε λιγο καιρο θα εχουμε τη σαβουρα την γυναικα του δημαρχο στην σαρωνιδα.
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *