Τα παραμύθια της "Αυγής" και οι επιδιώξεις του Σύριζα

image002Με ένα παραπολιτικό σχολιάκι στην σελίδα 11 η σημερινή «Αυγή» μας ενημερώνει ότι χτες ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τα στελέχη του κόμματος του . Π. Σκουρλέτη και Β. Μουλόπουλο είχαν συνάντηση με τα διευθυντικά στελέχη των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα».

Απ’ ότι μας λέει η εφημερίδα η συνάντηση αυτή «είναι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του επικεφαλής του ΣΤΡΙΖΑ για τα Μέσα Ενημέρωσης και το ρόλο που επιτελούν».
Και οι παπαροειδείς αερολογίες στο ίδιο κειμενάκι συνεχίζονται: «Η ενημέρωση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι συστατικό στοιχείο της εύρυθμης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, εξ ου και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, σε συνέχεια, σημειωτέον, προηγούμενης καμπάνιας για την υπεράσπιση της δημοκρατίας».

Παραμύθια τα γραφόμενα της «Αυγής». Και για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε γράψει διαβάστε την ανάρτησή μας:   “Από «πυλώνες του συστήματος διαπλοκής προνομιακοί συνομιλητές οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για τον Α. Τσίπρα”

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *