Κάντε κάτι κύριε υπουργέ… σας παρακαλεί και ο κ. Λεβέντης

«Ευρωλάγνα, κυβερνητική και βαθιά συντηρητική. Αυτά είναι τα τρία βασικά στοιχεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, του κόμματος που δημιούργησαν ο Φώτης Κουβέλης και άλλα στελέχη της δεξιάς «ανανεωτικής πτέρυγας», τα οποία αποχώρησαν από τον Συνασπισμό», έγραφε η εφημερίδα «Πριν».

Ακούγοντας σήμερα τον βουλευτή αυτού του κόμματος, Αθ. Λεβέντη να μιλάει στην βουλή για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν αυτές οι εκτιμήσεις αλλά αποκτάς την αίσθηση ότι τα στελέχη του νεοσύστατου κόμματος Κουβέλη βιάζονται να αναλάβουν κυβερνητικές καρέκλες.

Για τον Αθ. Λεβέντη δεν υπάρχει καπιταλιστική επέλαση, δεν γυρνάμε σε έναν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα με τις αποφάσεις ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε αλλά τα πάντα οφείλονται στο ότι ο Λοβέρδος πάσχει από … βαρηκοΐα και έλλειψη … ορατότητας.

Σύμφωνα με το στέλεχος του κόμματος Κουβέλη υπάρχει «ανάγκη για μεταρρύθμιση των συντάξεων» αλλά αυτό να μην γίνει με «βίαιο και αμφίβολης αποτελεσματικότητας τρόπο».

Παραθέτουμε αποσπάσματα από την αγόρευση του Αθ. Λεβέντη:

«Κύριε υπουργέ, ανοίξτε τα μάτια σας τεντώστε τα αυτιά σας, και συλλάβετε τα μηνύματα των καιρών … προβληματιστείτε από τον σκεπτικισμό και τις αντιδράσεις ακόμα και απ τον δικό σας κυβερνητικό και κομματικό χώρο, Δέστε τι λένε η ΓΣΕΕ η ΑΔΕΔΥ όλοι οι εργαζόμενοι που κατεβαίνουν στους δρόμους .. Το ΠΑΣΟΚ έφερε ένα νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό πολύ κατώτερο των περιστάσεων έξω απ’ τις πραγματικές ανάγκες της χώρας και των πολιτών της Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανάγκη για μεταρρύθμιση των συντάξεων αλλά όχι μ αυτόν τον βίαιο και αμφίβολης αποτελεσματικότητας τρόπο».

Κάντε κάτι κύριε υπουργέ… σας παρακαλεί και ο κ. Λεβέντης

0 απαντήσεις στο “Κάντε κάτι κύριε υπουργέ… σας παρακαλεί και ο κ. Λεβέντης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *