Τύπους σαν τον Κατίδη, η ΑΕΚ γνωρίζει καλά πως να να τους ξερνάει…

aekΟ φασιστικός (και όχι μόνο) καρνάβαλος, που ακούει στο όνομα Κατίδης κι ο οποίος αποπειράθηκε ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να κηλιδώσει την ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, της ΑΕΚ πρέπει να είναι ήδη στον δρόμο της επιστροφής για Θεσ/νίκη…

Η ΑΕΚ δεν είναι μια τυχαία ομάδα, ώστε να κάνουν το κομμάτι τους βλαχόμαγκες και ηλίθια τσογλάνια σαν τον Κατίδη. Ο κόσμος της ΑΕΚ (όπως σε γενικές γραμμές και του ΠΑΟΚ), διαθέτει κάποιες ευαισθησίες διαφορετικές από τους άλλους. Θέλετε η ιστορία του σωματείου, θέλετε οι συνοικίες (Φιλαδέλφεια, Ν.Ιωνία, Καισαριανή, Κερατσίνι κλπ που έχουν ισχυρές μνήμες από τη δράση των Ταγμάτων Ασφαλείας στην κατοχή), στις οποίες έχει πολλούς οπαδούς, θέλετε το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε μετά την κατοχή 8 ΕΠΟΝΙΤΕΣ στην ενδεκάδα της, θέλετε οι διαχρονικές καθεστωτικές και διαιτητικές σφαγές εις βάρος της, η ομάδα αυτή είναι ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ, ιδίως οι ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ, από χτες το βράδυ ΒΡΑΖΕΙ. Αυτό το γελοίο υποκείμενο είναι ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟ από την ιστορία και τις μνήμες του σωματείου. Πρέπει να εξαφανιστεί αμέσως και για το δικό του καλό και για το δικό μας!

Και να γνωρίζει το κάθαρμα ο Κατίδης, ότι στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, την ομάδα των ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και των διωκόμενων αγωνιστών των λαικών συνοικιών στην καυτοχή, ότι όποιος από το συνάφι του ξανατολμήσει να μας ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ θα το πληρώσει αναλόγως!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ORIGINAL 21, η οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με το παραπάνω ναζιστικό περίττωμα κι η οποία απαιτεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ να τον τελειώσει από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράντζα, ζωγραφιές στο σώμα του και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε… και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε…

 

Το να χαιρετάς φασιστικά… ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

 

Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας… της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών!

 

Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά!

 

Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας!

 

Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν… οι δικαιολογίες σου το ίδιο!

 

Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !

 

ΕΜΕΙΣ , Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ , ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ

ΑSKORDOULAKOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *