Εξελίξεις στην Κύπρο – Κωλοτούμπα του ΑΚΕΛ (Βίντεο)

newego_LARGE_t_1101_54177504Οι εξελίξεις στην Κύπρο είναι καταιγιστικές και εντελώς ευμετάβλητες. Όπως ακούσαμε τώρα να μας λέει ο Γ. Αυτιάς –στην τηλεόραση του Σκάι- το τελευταίο σενάριο που ακούγεται είναι ότι η Κυπριακή κυβέρνηση μεθοδεύει να βάλει «χέρι» στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, με ότι σημαίνει αυτό και για να κερδίσει χρόνο στις καινούργιες μεθοδεύσεις της θα αναλάβει την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση της Κυπριακής βουλής, ή, αν συγκληθεί, να μην ρθει για ψηφίσει το νομοσχέδιο για το «κούρεμα».

Απ’ την άλλη απ’ ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, το ΑΚΕΛ ξέχασε ότι μας έλεγε χτες –ότι σκέπτεται να ζητήσει δημοψήφισμα για έξοδο της Κύπρου απ’ την ευρωζώνη και το ευρώ- και ο βουλευτής του Γ. Γεωργίου μας μιλάει ότι υπάρχουν «σοβαρές εναλλακτικές λύσεις» πέρα απ’ την λογική της «συμμορίας των τροϊκανών» τις οποίες εντοπίζει το κόμμα του ότι μπορεί να υπάρξουν «εντός της ευρωζώνης και εντός του ευρώ».

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι το σημερινό δημοσίευμα της μεγαλύτερης Κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το οποίο «δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό», προφανώς έχοντας εσωτερική πληροφόρηση.

Πηγή:Το μπλοκ μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *