Ο Χατζησωκράτης αναζητά συντρόφους διευθυντές

 

                                                                        Το νέο ύφος και ήθος της εξουσίας
Το νέο ύφος και ήθος της εξουσίας

Γράφει ο β. ariaditis

Αυτό θα πει κυβερνώσα αριστερά και πάνω απ΄ όλα δημοκρατική.

Είπε να θρονιαστεί στην εξουσία το άθλιο κόμμα του Κουβέλη και της τσογλανοπαρέας  του και το κάνει με όλα τα ανάλγητα ήθη του σάπιου κατεστημένου. Δεν πρόλαβαν να μπουν στην αισχρή διακυβέρνηση και τόβαλαν  σκοπό να ριζώσουν για τα καλά σε όσα περισσότερα πόστα μπορούν για να εφαρμόσουν την πολιτική τους που καταστρέφει  την κοινωνία.

Σάλο έχει προκαλέσει ένα e-mail  του αργόμισθου στελέχους της ΔΗΜΑΡ και πρώην εργατοπατέρα Δ.Χατζησωκράτη  προς «συντρόφους και συντρόφισες» -τρομάρα τους- για  να σπεύσουν να στείλουν βιογραφικά για την κάλυψη των θέσεων διευθυντών και υποδιευθυντών στα διαλυμένα από την εγκληματική τους πολιτική  νοσοκομεία.

Η παραπάνω άθλια κίνηση δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως το «αριστερό» αυτό εξάμβλωμα είναι ποτισμένο  μέχρι το μεδούλι από την αλαζονεία της εξουσίας κι ας είναι μόνο λίγους μήνες στα κόλπα και στα κομπρεμί.

Και μην μας πει κανείς  «καλόπιστος»  ό,τι στις συναντήσεις των τριών αρχηγοληστών δεν διευθετούνται ζητήματα νομής της εξουσίας   παρά  μόνο θέματα που έχουν να κάνουν με τη «σωτηρία» της χώρας .
Αλήθεια η αριστερή κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και εξαπτέρυγο  τη ΔΗΜΑΡ χωράει τέτοια αριστερά ήθη και πρακτικές;

Το e-mail  αυτό από κάποιο σφάλμα στην διαδρομή του αναρτήθηκε  σε προσωπική ιστοσελίδα στο facebook είναι το εξής:

«Έλαβα από την ΔΗΜΑΡ το ακόλουθο μήνυμα. ________
ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώραςemail_dhmar_dioikites_nosok-260x300

Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες,
Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας.Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας.
Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.
Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

Με σχ (σ.σ. συντροφικούς χαιρετισμούς)
Δ. Χατζησωκράτης

ΥΓ. Φαίνεται πως υπάρχει βάσει του Ν. 3329 ένα πρόβλημα εντοπιότητας (δηλαδή δεν πρέπει να είναι δημότης του νομού). Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρισθεί αν θα ισχύσει. Για το λόγο αυτό ας υπάρχει και μια προετοιμασία με εναλλακτικές υποψηφιότητες , που θα πρέπει προφανώς να έχουν κατατεθεί.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *