Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την εξαπάτηση επιστήμη

Αυτός ο μπούλης που παριστάνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προπαγάνδας έχει μπει γρήγορα στο πετσί του ρόλου του. Δεν πιέζετε και ιδιαίτερα από τους δημοσιογράφους στους οποίους κάνει πολιτική ενημέρωση οπότε μπορεί να λέει την μεγαλύτερη παπαριά χωρίς να λαμβάνει την πρέπουσα απάντηση.

Χαρακτηριστικοί διάλογοι απ’ την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών:

Δημοσιογράφος: Κύριε Εκπρόσωπε, αφού γνωρίζετε τις δημοσκοπήσεις που, 7 στους 10 καταδικάζουν και την κυβέρνηση και τα μέτρα που έχει λάβει, γιατί τότε ο Πρωθυπουργός ισχυρίζεται συνεχώς ότι οι πολίτες στηρίζουν την πολιτική του; Δεν είναι και αυτό μια μέθοδος πολιτικής εξαπάτησης;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Όχι. Εμείς έχουμε αντίληψη του τι γίνεται στην κοινωνία και φυσικά εμείς, αντίθετα
 με τη Νέα Δημοκρατία, είμαστε μια κυβέρνηση που δεν πορεύεται σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι περάσαμε μια εξαετή περίοδο διακυβέρνησης που η κάθε πολιτική απόφαση της Νέας Δημοκρατίας κρινόταν από το τι απαντούν οι πολίτες και οι ψηφοφόροι στη δημοσκόπηση της προηγούμενης ημέρας. Αυτό μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση

Δημοσιογράφος: Επειδή καλλιεργήσατε μια εικόνα αισιοδοξίας στην αρχή για την οικονομία, θα μπορούσατε να απαντήσετε στην ερώτηση ενός συνταξιούχου πώς θα ζήσει με 400 και 500 ευρώ το μήνα, με δεδομένο ότι καταργήσατε την 13η και τη 14η σύνταξη, με δεδομένο ότι «παγώσατε» τις συντάξεις, αυξήσατε τους έμμεσους φόρους; Αφού υπάρχει αυτή η αισιοδοξία από τη μεριά της κυβέρνησης, απαντήστε σε ένα συνταξιούχο, πώς θα ζήσει με 400 και 500 ευρώ.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Αυτό είναι πολύ μεγάλο ερώτημα, που δεν λαμβάνει όμως υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Δημοσιογράφος: Η πολιτική σας δεν παίρνει υπόψη της τους ανθρώπους;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Είπα ακριβώς το αντίθετο. Είναι ένα μεγάλο ερώτημα, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους…

Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πολλές ανάλογες απαντήσεις του Γ. Πεταλωτή. Δεν έχει νόημα όμως αφού το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την εξαπάτηση επιστήμη.

0 απαντήσεις στο “Το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την εξαπάτηση επιστήμη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *